Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

13 gifs fredagen den 13

13 april 2018

Ojojoj så bloggen har strulat de senaste veckorna. Det är inte ni, det är jag. Eller snarare är det en plugin som bråkat. Nu borde problemet ändå vara löst så ni behöver inte mötas av en vit sida som skriker INTERNAL SERVER ERROR.

Fredagen till ära lånade jag en lista av Bohemian Maggie: frågor om personlig utveckling (i GIFs). Here we go!

1. Vad ville du bli när du var yngre?

Brandman. Jag började kalla mig själv Peppe efter att ha hört en saga om en apa vid namn Peppe som släkte en brand.

2. Vilken ovana skulle du vilja bryta?

Att det första jag gör på morgonen och sista på kvällen är kolla på min telefon.

3. Vilken ny vana skulle du vilja införa i ditt liv?

Att ta minst en halvtimme ledigt från all input under dagen. Exempel: fylla på med podd så fort jag ska köra nånstans eller springa. Jag har på gamla dar insett att jag, för att vara kreativ, inte bara kan fylla på med information hela tiden. Hjärnan behöver också tid för att bearbeta det den tar in. De smartaste idéerna dyker alltid upp på väg in i köket eller medan jag schamponerar håret.

4. Tänk på en person som du verkligen beundrar. Vad har den personen för kvaliteter som du tycker om?

Tycker att Magnus har en imponerande kärlek till livet. Plus att han är en generös och sympatisk människa. Igår sprang han till exempel runt i huset vi bor och ville dela ut vinflaskor till folk som plåster på såren för att Majlis höll så mycket liv natten innan. Önskar givetvis också att jag var lika cool som Cardi B, men men.

5. Vad gör du för att6 slappna av?

Åker till stallet, gosar och rider. Springer en sväng, ligger i badet, läser en bok och dricker vin. Tar en tupplur mitt på dagen medan Netflix spelar i bakgrunden (ska förresten snart tipsa om några bra Netflix-serier som kanske kan gå förbi en obemärkt).

 

 

6. När gjorde du senast någonting som skrämde dig?

När det hade ösregnat i flera dygn och den vanliga vägen till stallet var översvämmad var jag tvungen att köra längs med smala, kringliga vägar över Santa Monica Mountains. Utsikten var magisk, men det var extremt läskigt att slingra sig fram däruppe. Såg hela Los Angeles ovanifrån, prärievargar och rika människors hus.

7. När kände du dig senast stolt över dig själv?

Igår när jag högläste Percy Jackson i en timme för Vidde. (var extremt mysigt för mig också, rekommenderar alla som läst Harry Potter och nu letar efter motsvarande).

8. Vilka praktiska egenskaper önskar du att du hade?

Jag önskar att jag kunde koda, att jag visste mer om hur en tar hand om växter, att jag var intresserad av att bygga grejer. På det stora hela är jag tyvärr ganska ointresserad av praktiska färdigheter, uppskattar dem hos andra, men själv vill jag ärligt talat bara vara bra på att rida och skriva.

9. Vad tycker du om att göra för andra eller ge till andra (inte materiellt utan av dig själv)?

Jag vill gärna vara en person som kan tipsa om jobb och föra ihop folk som kan tänkas gilla och få utbyte av varandra. Jag önskar att jag var en person som fick människor att känna sig sedda i mitt sällskap.

11. Vad gör dig exhalterad?

Att få åka till stallet, ljusa nätter, carpool karaoke och fredag i luften (och kalendern).

12. Vad gör dig nedstämd?

Självklarheter som: Vita huset, plast i havet och att golfströmmen stannar av. På det personliga planet, när familjen är nere, när bloggen är nere och när paret i lägenheten ovanför oss bråkar högljutt.

13. Vad skulle du vilja säga till ditt sextonåriga jag?

Lil’Peppe, don’t you worry. Det kommer att bli bra. Och en sak som min kompis Hanna sa att hennes mamma lärde henne: Att kärleksrelationer med killar inte är så viktigt.

#NOT ALL BOYS!!!!

15 mörka komedier
Magnus ger två riktigt bra livsråd

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply läsaren 13 april 2018 at 23:05

    Du badade visst badkar medan ni bodde i Helsingfors också? Badkar är ju numera rätt sällsynta i lägenheter, det är konstigt tycker jag. Bada är ju så avkopplande.

    • Reply Peppe Öhman 14 april 2018 at 19:27

      JA! Älskar att bada. Magnus badar varje morgon, men jag är inte lika intensiv.

    Leave a Reply