Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
baby Brunch

Mitt bästa tips till nya föräldrar

14 april 2018

I dag har jag haft en så obloggvänlig dag. Vidde hade fotografering med hela sitt baseballteam. Vi hetsade iväg redan halv nio utan frukost i magen och trodde att vi FÖR EN GÅNGS SKULL kom i tid, men det visade sig att det stått fel tid i baseballappen och vi var i själva verket tjugo minuter sena. Alla andra hade redan blivit fotade. Maggan lyckades övertala fotografen (som tog sitt jobb på liiite för stort allvar) att ändå fota Vidde, mest för att göra Viddes bästis pappa och lagets tränare glad.

Efteråt beslöt vi oss för att äta brunch på stammishaket. Det var proppfullt. Ungarna var griniga, maten tog länge att få in och jag höll på att få ett psykbryt då det enda jag ville var prata lite med Magnus över en portion mat och en kaffe. Jag vet, jag vet, det skulle ha jag tänkt på INNAN vi skaffade barn, men nu blev det så här. Hämnades/tröstade mig själv genom att äta en ansenlig mängd av barnens pannkakor. Mitt enda tips till folk som ska bli föräldrar: Beställ alltid in den stora, vuxenversionen av pannkakorna på menyn trots att du beställer mat till barnen. ”Till barnen”.

Lämna ettåring hemma
3 gånger 3 tips för barn

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Therese 15 april 2018 at 11:33

    I feel you!!!! Min son och jag är så dåligt sällskap om vi inte får frukost. Och det är hemskt om man äntligen kommit iväg den gången man måste (jag undviker till det sista att ge mig av utan frukost och kaffe för det blir alltid kris), kommer ut genom dörren och kallsvettig ramlar in på stället där det finns mat och kaffe, och sen händer det inget???!! Därför älskar jag bufféer på morgonen, lite lyxigare hotellfrukost bufféer är favoriter just nu när barnen är små…

    • Reply Peppe Öhman 16 april 2018 at 07:34

      Jag är också en frukostmänniska. Äter hellre en stödfrukost innan brunchen för att inte risken av att bli hangry.

    Leave a Reply