Podcast

Håll käften, livet!

16 april 2018

I går spelade vi såklart in en podd. Den börjar med att vi talar om olika sorters skryt och om hur en viss sort är mer okej än en annan. Sen kallar Magnus mig för skrytig och det blir dålig stämning. Kvinnorna är segrarna i dagens Finland och det sker en allt större polarisering mellan könen. Hur skulle ett Finland utan utbildade och toleranta kvinnor se ut? Vi tar avstamp i en intervju med chefen för tankesmedjan Magma och en undersökning gjord av Befolkningsförbundet. Guardian skriver om att vi rör varandra för lite, är det #metoo som spökar ELLER? Det blir också bråk om Facebooks ansvar i Cambridge Analytica-härvan och ja mycket mer. Finns på Acast, iTunes och på andra ställen där poddar finns. Och OM ni har en minut över får ni så GÄRNA skriva en kort recension och eller ge oss stjärnor på iTunes.

Tusen tack alla ni som visar att framtiden är att betala för innehåll. Ynka 2, 80 euro för podden som inte sällan utkommer åtta gånger i månaden.

Skriv som om du var ett litet djur
Lita på influencern

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jessica 16 april 2018 at 13:39

    Jag fick lite dystopi-känsla av samtalet om männen som inte lyckas så bra. Jag tänker som Magnus, får vi inte ordning på det på problemet kommer de där männen tillslut spänna sina muskler och släpa oss i håret tillbaka till köket. Lyckas de med att göra Skandinavien blont igen, vilket verkar vara det första målet, så är vi nog next up. Lite Handmaids Tale-vibbar. Usch!

    • Reply Peppe Öhman 16 april 2018 at 15:32

      Håller verkligen med, vi måste försöka nu ut till dem och försöka få dem mer empatiska. Hoppas att jag inte lät för hård i podden!

    Leave a Reply