Jobb Podcast

Det kommer att bli bra-podden

9 maj 2018

NU ligger de första två avsnitten av Det kommer att bli bra-podden äntligen ute! Finns på Soundcloud (om nån nu lyssnar där) och på Itunes. Ska lägga upp dem på Acast också. I det första avsnittet presenterar vi oss. Marianne pratar om coaching och jag berättar om det jag lärde mig under våra sessioner, ja och sen blir det lite om våra jobb som egenföretagare/frilansare.

 

Bild: Mathilda Tennysdotter

I det andra avsnittet berättar Magnus om hur det kommer sig att han producerar så många svenska poddar och hans väg från programmerare till radiopratare, programledare på tv och podcastproducent. Många bra tips här (vi planerar för övrigt en riktig poddkurs senare i år). I framtida avsnitt pratar Michaela von Wendt om hur det är att vara företagsledare och ger sina bästa tips på bland annat löneförhandling, Frida Karsberg om att coacha människor genom hästar och Peter Westerholm om bland annat hur man gör virala videofilmer.

Vore SUPERSJYST om ni gick in och gav oss några stjärnor på iTunes och skrev en liten recension. En mening räcker. På så vis får iTunes algoritm upp ögonen för oss och placerar oss i bästa fall på New and noteworthy. TACK <3 <3 <3

Och så finns vi ju på Facebook och Instagram också! Följ oss GÄRNA. Jag blir såklart väldigt glad om ni berättar vad ni tycker efter att ha lyssnat.

Färgblinda män
Jag gillade honom innan han blev mainstream

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Kugge 9 maj 2018 at 11:45

  Jag gillade den jättemycket, ska bli kul att lyssna på de kommande avsnitten! 🙂

 • Reply Anna 9 maj 2018 at 12:20

  Ja, jättebra pod, har precis lyssnat på första avsnittet. Mycket att tänka på tycker jag så ska nog lyssna en gång till! Och skulle vara kul med lite mer bakgrund om vad du och Marianne har gjort innan LA och coachingen, fast det kommer kanske senare!

  • Reply Anna 10 maj 2018 at 07:47

   Nu har jag lyssnat på andra avsnittet. Verkligen intressant att få veta mer om Magnus bakgrund. Tänkte på att jag gärna skulle lyssna på ett avsnitt med dig OCH ett med Maja där ni svarar på samma frågor som ni ställde till Magnus. Så intressant att få veta hur andra fattar beslut, val man ställts inför, vändpunkter i ens liv, osv.

 • Reply Klä inte upp dig på Nobu - Livet & LA 9 maj 2018 at 16:45

  […] av eftermiddagen. Beslöt mig för att unna mig själv att bara ta det lugnt och läsa en bok. Tack coachingen för det nya må […]

 • Reply Inga kommentarer - Livet & LA 11 maj 2018 at 14:59

  […] som tipsar och sprider Mellan raderna och som gett oss stjärnor och kommentarer på iTunes för Det kommer att bli bra. Tack! Jag uppskattar verkligen er […]

 • Reply Du tränar förmodligen alldeles tillräckligt - Livet & LA 23 maj 2018 at 13:30

  […] och jag spelade precis in ett avsnitt av ”Det kommer att bli bra”-podden där Maja berättade om vanor och tog som exempel det amerikanerna kallar self care. […]

 • Leave a Reply