Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Inga kommentarer

11 maj 2018

Då ni skrev så få kommentarer på de senaste inläggen tänkte jag först att alla övergett den här bloggen, men sen slog det mig att det i Norden är långhelg och ni kanske har bättre för er än att sitta och uggla på en gammal blogg. JAG fattar, det är inte jag och det är inte ni, det är helgen och våren. Ni är ute och galopperar över blomstrande sommarängar. Det är bra.

Jaja, ville passa på och tacka er som betalar för Magnus och Peppes podcast, som tipsar och sprider Mellan raderna och som gett oss stjärnor och kommentarer på iTunes för Det kommer att bli bra. Tack! Jag uppskattar verkligen er bjussighet!

 

Team: Present och jämställdhet
Rädda miljön, förbli barnlös

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply M 11 maj 2018 at 23:44

  En extremt vältajmad ledighet kring Kristi Himmelsfärd, precis! Försmak av sommar njuter (åtminstone somliga av oss) i Norden nu!

  • Reply Peppe Öhman 13 maj 2018 at 15:55

   Njut! Bästa känslan när värmen kommer ordentligt för första gången.

 • Reply Lisa 12 maj 2018 at 00:43

  Läser alltid! Så lat med kommentarer men sluta inte blogga! Puss

  • Reply Peppe Öhman 13 maj 2018 at 15:55

   Fint att du läser! puss

 • Reply Frusnygg 12 maj 2018 at 02:13

  Det är lite sjukt det här, jag är rädd att uppfattas som en stalker om jag kommenterar för mycket. Så glad och tacksam ska du veta att du skriver och skriver outtröttligt på din blogg. Varierar dig, är på ytan och på djupet i en skön blandning. Orkar tyvärr inte längre lyssna på poddar, för mycket babbel för mig, överallt. Läsa går bra. Längtar efter långsamt, eftertänksamt och klokt prat. Helst i bokform.
  Nu ska det springas på sommaräng dock, soooolen skiner och det är sommar i Stockholm.

  • Reply Peppe Öhman 13 maj 2018 at 15:56

   Haha, du är ALDRIG en stalker. Tack för att du säger så fint om bloggen!

 • Reply Sandra 12 maj 2018 at 04:58

  Förutom långhelg för många så är det värmebölja och den måste det njutas av. Finland är ju inte bort skämd med sådant här väder 🙂

  • Reply Peppe Öhman 13 maj 2018 at 15:56

   Gudars vad skönt! Njut av den!

 • Reply läsaren 12 maj 2018 at 08:11

  Det är inte vår, utan högsommarvärme i Finland nu 🙂

  • Reply Peppe Öhman 13 maj 2018 at 15:56

   Underbart! Njut!

 • Reply Frusnygg 13 maj 2018 at 02:01

  Hahaha, läser vad jag skrev och får då dåligt samvete… menar såklart inte att dina poddar är babbliga. Sjukt bra är de!! Nej det är prat överlag som jag är mätt på. Så tar lite paus.

  Har lagt märke till ett jobbigt fenomen under våren. Jag blir avbruten med att den jag pratar med fyller i mina meningar. Det är så vanligt att jag undrar lite över vad som hänt? Otroligt påfrestande att inte komma till djupet i ett samtal. Jag sätter förstås stopp, men det blir sällan magic och kreativt flöde i samtal när det redan har hänt.

  • Reply Peppe Öhman 13 maj 2018 at 15:58

   Ingen orsak till dåligt samvete! (Nu blev jag livrädd för att vara en typ som fyller i andra meningar. Kan det vara för att folk har så bråttom hela tiden?)

 • Reply MC 14 maj 2018 at 03:28

  Instämmer med frusnygg, känner mig som en stalker plus att jag alltid ska tycka så himla mycket om allting så försöker träna lite på att vila mitt Niagarafall av babbel. Är trevligt att bara ta in och marinera det man läst också.

  • Reply Peppe Öhman 15 maj 2018 at 13:31

   Ha! Tycker att det är magiskt kul när du kommenterar!

  Leave a Reply