OOTD

Den ofrivillige feelgood-älskaren

23 maj 2018

Veckans Mellan raderna ligger ute och väntar på er! Karin blev så inspirerad när jag för två veckor sedan pratade om Nina Lykkes ”Nej och åter nej” att hon läste och pratar om den. Jag gottar ner mig i syskonkärlek och -hat i Lena Ackebos avslutande del av trilogin om Mona och Barbro. ”Darling Mona” heter den. Vi reder också upp missförståndet (?) om att vi avskyr pojkflickor, men Karin erkänner att hon inte känner sig helt bekväm på damresor. Ja och så blir det tips på tv-serier och lite amerikansk politik och mycket feminism. Sånt som man gillar.

Tipsa gärna en vän om denna lilla podd! Och förresten så gäller ännu samarbetet med BookBeat: koden PeppeFi och PeppeSe ger er en månad av gratis lyssning. Kanske lägligt nu när sommaren nalkas. Sätt hörlurar på ungarna i baksätet/tåget/bussen och låt dem lyssna på en bok när ni åker till landet/stranden.

Så här såg jag för övrigt ut när jag följde Vidde till skolan imorse. Samma Vidde tog bilden: Skinnpaj: second hand, tröja: Anine Bing, leggings: Kenza-samarbete? Sneakers: Puma. Nu min fråga: Har alldeles för många bananer (ej metafor), vad ska jag göra med den innan de blir bruna?

Wowanders och problemet med för många val
Friday night lights

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Annika 23 maj 2018 at 21:31

  Baka banankaka eller gör smoothie/milkshake. Eller så lägger du dem bara i frysen rakt av och sparar tills du vill använda dem till bak/smoothie!

 • Reply läsaren 23 maj 2018 at 22:26

  Bananplättar. Ägg o banan bara i smeten.

 • Reply Jennifer 23 maj 2018 at 23:02

  DU SKA HACKA DEM OCH LÄGGA DEM I FRYSEN! Eller göra bananpannkakor. Eller lägga i frysen utan att hacka, om man är lat, men då är det lite jobbigare när man vill göra smoothie sen.

 • Reply Filippa 24 maj 2018 at 00:23

  Frys in i bitar, mixa med kakao till glass =)

 • Reply Josefina 24 maj 2018 at 01:10

  Låt bananerna bli lite bruna, skiva dem, stoppa i frysen. Ta ut dem när de är frysta, låt dem tina en liten, liten stund. Mixa frysta bananer med valfri smak (kakao, kokosflingor, bär you name it) och eventuellt en liten skvätt vätska. Et voilá – nyttig supergod glass!

 • Reply BackstageiMammalivet 24 maj 2018 at 01:20

  Jag brukar baka banankaka med choklad eller kardemumma/kanel. MMH!
  Bananbröd är kanske trendigare https://thewayweplay.se/chez-wood/2016/11/bananbrod/

 • Reply Sanne 24 maj 2018 at 01:50

  Gör bananglass av bananerna. Skiva och frys ner bananerna i någon timme, använd stavmixer (om du har en) och mixa till glass. 🙂

 • Reply Hilda 24 maj 2018 at 03:33

  Skiva dem i tunna skivor och frys in. Gott och svalkande som mellanmål eller blanda dem i nån smoothie.

 • Reply 40-års ickekrisen - Livet & LA 24 maj 2018 at 11:36

  […] När jag i dag ögnade igenom det blev jag kändes det som väldigt drygt att skriva att jag fått en tröja av Anine Bing. Således raderade jag den lilla meningen, folk skiter väl i varifrån tröjjäveln kommer. Jaja, […]

 • Leave a Reply