Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
baby Brunch Restauranger

Förälderns minne är kort

30 maj 2018

Jag kan inte påstå att det är med längtan jag ser fram emot att flyga i elva timmar med Majlis i famnen. Hon flirtar med nåt slags trotsålder och kan bli så förbannad att hon bara kastar sig på marken och skriker rakt ut. Minns inte heller exakt vad vi gjorde för att få Vidar att sitta stilla i flyget när han var liten. Antar att det är så föräldrahjärnan skyddar oss. Evolutionen har gjort så viblixtsnabbt glömmer alla svettiga situationer med våra barn. Som i söndags när vi åt frukost ute och Majlis gjorde en peelingmask av allt socker som fanns på bordet. Sen gnuggade hon av allt på mig.

Vi äter ju ute med barn ganska ofta så jag borde ha räknat ut det här scenariot, men när Magnus föreslog frulle på Courtyard Kitchen blev jag enbart glad och förväntansfull. PLUS: Nu vet jag också hur det kommer sig att babyn har så len hy.

Glamping i Joshua Tree
En kulturskillnad om skryt

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Louise 31 maj 2018 at 03:25

  Hahah snart kommer alla INFLUENCERS göra Majlis-masken! Blir man sådär göllig ska jag också göra den.
  Skickar pepp inför flyget! <3

  • Reply Peppe Öhman 2 juni 2018 at 21:37

   Tack och TACK du vet var du hörde om sockret först! <3

 • Reply AlandsPetra 7 juni 2018 at 13:09

  Man har gjort undersökningar på nyförlösta mammor direkt efter förlossningen och samma formulär några dagar senare. Svaren är vitt skilda om upplevelsen! Människohjärtan är så fascinerande!

  • Reply Peppe Öhman 8 juni 2018 at 19:39

   Alltså människokroppen är så sjukt spännande och komplicerad.

  Leave a Reply