Podcast Resa

Den ofrivilliga singeln

7 juni 2018

Jag hade glömt bort hur det är att packa med en toddlare som springer efter en och a) skriker vad jag tolkar som okvädningsord på bebiska och b) förstör alla mina arrangemang. Om vi säger så här: de gäster som ska bo hos oss medan vi är borta kommer tyvärr inte att få upplev a några stilleben. Snart är allt ändå klart och vi kan ta en Uber mot LAX.

Imorgon befinner jag mig i Stockholm, men tills dess kan ni väl lyssna på ett rykande färskt avsnitt av BÅDE Magnus och Peppes podcast (vi talar bland annat om utrikesministern som abortmotståndare, fortsätter med UG:s ”granskning av #metoo” och snackar om vett och etikett på FB-inbjudningar) och Mellan raderna med Jihde och Öhman. Bara gör det! Finns där poddar finns, men det vet ni ju.

Bota ryggskott
Detta gör jag innan vi åker

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply AlandsPetra 7 juni 2018 at 13:26

  Önskar er en fin sommar! Njut av tiden med familjerna i Norden!

  • Reply Peppe Öhman 8 juni 2018 at 19:39

   tack vännen! <3

 • Reply Jenna 8 juni 2018 at 01:05

  Åh spännande med fortsättning av UG diskussionen! Höll helt med dig i förra avsnittet och blev VÄLDIGT frustrerad på Magnus. Höll på att gå av på mitten när jag satt i bussen och lyssnade pga blev så stressad. Önskar ibland att en skulle kunna backa dig i diskussionerna hehe.

  Kom nu på en fråga jag tänkt på efter er diskussion om R Kelly osv. Jag har funderat mycket på Ingrid och Ivar böckerna till barnet. Strugglar lite med det att jag dels inte vill stödja Katarina Janousch pga allt hon sagt, men samtidigt är de barnböckerna jättebra och Agnes älskar dem. Hur tänker ni kring det?

  • Reply Peppe Öhman 8 juni 2018 at 19:42

   Tack för ditt stöd! Blev otroligt illa berörd. Funderat mycket på public service efteråt. Hur detta misslyckande i rapportering ändå inte får miskreditera hela SVT. ska tala mer om det i podden. Gällande Janousch böcker tänker jag så här: Det finns så sjukt mycket bra barnböcker att välja mellan. Så kanske läsa de man har, men inte köpa nya/aldrig ge henne ens pengar i framtiden.

  Leave a Reply