Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Resa Stockholm

Bada på Stora Essingen

10 juni 2018

Vi gjorde det enda logiska och tog bussen ut till Stora Essingen för att träffa kompisar och njuta av sommaren. Ni vet den där ambivalensen jag känner inför att lämna LA. Ett dygn i Stockholm och den är som bortblåst.

Trots att vi praktiskt taget bor på stranden i Santa Monica har jag idkat noll minuter strandliv i år. Senast jag satt på stranden måste ha varit i oktober 2017 när Sonja hälsade på. Nu tog det mindre än 24h i Stockholm innan jag hade badat. Ska bada skiten ur Sverige och Finland sommaren 2018.

 

Sen satt vi bara på bryggan och pratade och njöt av solen, dofterna, ljuset och alla nyanser av grönt. I Los Angeles är det grönt och fint bara de första veckorna av sommaren, sen torkar allt och den dominerande färgen blir brun.

 

 

Är så glad över att Vidde har vänner här i Stockholm och över friheten här. Han och Felicia stack iväg för att byta om hemma hos Felicia några hundra meter bort och köpte sedan glass på egen hand. Skulle vi föreslå det i LA skulle vi få socialen på nacken.

På kvällen höll jettisen på att ta mig, men då hörde Cissan av sig och frågade om vi ville kvällsbada och äta en bit mat på Söder. Ja sa Maggan och jag och hoppade på röda linjen till Hornstull. Det blev inget bad (trots bikini under kläderna), men nog en mysig middag. Tycker så fruktansvärt mycket om Cissan. Och Magnus också för den delen.

Nu är det söndag morgon, jag har precis ätit två rågkusar, ett löskokt ägg, druckit en kanna kaffe och ska snart träffa Lena-Fi och sen äta middag hos Jihdes. SÅ TREVLIGT!

Svenskans vackraste ord
Bota ryggskott

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Magdalena 10 juni 2018 at 14:15

  Välkommen hem!

  Jag hoppas på att vi ev badar något i sommar men lite av en badkruka o känner inte till så många bra badställen än där en 3 åring kan springa runt utan att vi ska tappa bort helt 🙂
  Värmen hittills har oxå gjort att jag hellre håller till nära hemmet (fast kallt vatten om fötter vore ju skönt, nu när magen blir större o kroppstemperaturen stiger – rödhårig + gravid inte rolig kombination alltid!)

  Jag hoppas dock på lite regn snart här så gräset håller sig grönt o de senaste 5-6 veckornas torka o all skogsbrand o sånt kan dämpas!

  P.s. skönt resan gick bra hemåt trots lite dramatik där i början 🙂

  • Reply Peppe Öhman 11 juni 2018 at 02:45

   Ja alltså med en treåring i sällskapet kan man inte slappna av så hemskt mycket vid stranden 🙂 (och som gravid blir man ju lite galen när det är riktigt varmt)

 • Reply Anna 10 juni 2018 at 21:42

  Hehe, jag som tycker det är så sorgligt att det inte är så grönt i Stockholm just nu pga torkan. Men nu kanske det förändras.
  Och välkommen till Stockholm! 🙂

  • Reply Peppe Öhman 11 juni 2018 at 02:45

   tack! Så underbart att vara här! Och i min värld är det EXTREMT grönt, där ser man med referenserna 🙂

  Leave a Reply