Böcker Podcast

17 boktips inför sommaren och en bra podd

27 juni 2018

I dag får ni hemskt gärna lyssna på Lillelördag som jag gästar då Ann Söderlund är frånvarande. Anitha och jag talar om rasism och vardagsrasism och om en ska kalla rasister för vad de är. Anitha berättar som sina egna upplevelser och jag pratar om USA. Finns där poddar finns, bland annat på Acast och iTunes. Är också nyfiken om ni håller med Anitha om att vi borde sluta kalla folk för rasister (Magnus håller inte med, vi talar om det i podden som kommer ut i dag eller imorgon).

En annan sak jag gärna skulle tipsa om är att Mellan raderna-podden i dag tipsar om sommarläsning i Svenska dagbladet. In med er och läs!

Så här skriver jag bok
Frilansarens semester och ett jobb

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply AlandsPetra 27 juni 2018 at 10:06

    Va roligt att Yaa Gayasis bok var bland tipsen! Då jag gick i skolan var Historielektionerna mest fokuserade på andra världskriget, Franska revolutionen å vinterkriget. Att slavhandeln så totalt utelämnandes känns väldigt märkligt. Men tur att man uppdatera sig genom litteraturen!

    • Reply Peppe Öhman 27 juni 2018 at 14:06

      Jag tänkte på precis samma sak. Att Afrika och ännu mindre specifika länder knappt nämndes. helt otroligt egentligen.

    Leave a Reply