Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Stockholm

Jag är en tråkig person (men sommarnatten är fin!)

7 juli 2018

Ni hur man romantiserar de där ljuva, varma, ljusa sommarnätterna och sen blir besviken för att det ändå alltid blir kallt, mygg och sällskap som dricker liiite för mycket rosé. I går visade det sig ändå att de där perfekta sommarkvällarna verkligen existerar. Kolla på den här bilden till exempel!

På fredag eftermiddag åkte hela familjen ut till Louise Hej Hej Vardag, där Hanna och Anna redan väntade. Halva Etiopien-gänget alltså! Det var fruktansvärt varmt i Stockholm, men en klagar inte. Jag använder väldigt sällan deodorant, men på bussen kände jag mig lite orolig över beslutet. Hur mycket kan en människa svettas innan hon börjar lukta riktigt illa?

Sommarnatten var ljuv och vi pratade Mr Cool, riksdagsvalet och fotboll. Magnus brukar reta mig för att jag tycker det är värdelöst att hänga med folk man bara kallpratar med, men jag tycker att det är så sjukt mycket intressantare att höra folk prata om samhälle, politik och kultur än att snacka väder. Och på tal om att vara tråkig människa så talade vi också om att bejaka livet. Jag önskar att jag var lite mer la vida loca, men jag ÄR personen som väljer en bit mörk choklad till ett glas rödvin istället för shotrace klockan fyra på morgonen. USCH!

Okej, på den här bilden är jag inte bara tråkig utan också lite trött. På bilden nedan ser ni folk med livsglädje i själen.

Barnen lekte harmoniskt, de vuxna drack lämpligt med vin och ni vet hur det lätt blir: Otroligt trevligt. Det är så här jag föreställer mig Sommarsverige.

Sen tog vi en taxi hem och barnen somnade i bilen. Nu ska jag skriva mina dagliga 10 000 tecken, är mitt inne i en jordbävningsscen och ganska nyfiken på hur det kommer att gå.

Elcykeln är den nya stadsbilen
Håll käften, Magnus!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Frusnygg 7 juli 2018 at 04:14

  Heja alla tråkiga!
  Otroligt impad av dit driv, ser fram emot den där boken. Du inspirerar verkligen!

  • Reply Peppe Öhman 8 juli 2018 at 00:50

   Tack snälla du! Fick mycket skrivenergi av din kommentar <3

 • Reply Jill 7 juli 2018 at 09:19

  Så länge du i grunden är relativt ren, så är det helt okej med lite svett. Har du torkad svett i flera omgångar under den nya svettet blir det ganska jobbigt för de runtomkring dig. Hälsningar en som hela livet svettats som en gris och använder deodorant för det mesta.

  • Reply Peppe Öhman 8 juli 2018 at 00:51

   Tur att jag duschar ibland!

 • Reply MC 8 juli 2018 at 02:37

  Denna sommar är verkligen otrolig. Det känns som hela Sverige håller andan, man vågar inte riktigt inse att det är så här fantastiskt härligt på riktigt. Älskar att i allafall mitt ena barn är stort nog att minnas denna sommar med bad hela dagarna, glass varje dag och att bara dra på sig ett par shorts så är man KLÄDD! Inga tröjor, jackor eller ens strumpor.

  Och tänk om ni, du och hej-hej- Louise, kunde starta en egen portal med bloggar/artiklar/nyhetsbrev/produkttips. Då skulle nog den här sommaren tippa över av allt bra.

  • Reply Peppe Öhman 9 juli 2018 at 07:26

   Håller med, vilken UNDERBAR sommar! Och gudars vilken dröm det skulle vara att jobba med Louise. Vi blev så inspirerade att vi genast började planera- <3

 • Reply Jennifer 9 juli 2018 at 00:26

  Haha shotrace kl 4, det blir tråkigt i längden ju 😉

 • Leave a Reply