Böcker Jobb Personligt Skriva

Tvingar fram texten

31 juli 2018

Tack alla ni som svarade på det här inlägget! Jag fick så mycket bra energi i kroppen, det kändes lite som att vara nyförälskad. Jag bestämde mig för att svara på varje kommentar, det kommer tyvärr att ta lite tid för jag måste skriva också på annat i dag.

För övrigt har mitt skrivande varit väldigt mödosamt idag. Har verkligen fått tvinga fram texten. Tänker att det viktigaste är att få ut någonting, sen kan jag alltid gå tillbaka och redigera skiten. Mot slutet uppenbarade sig en vänlig Trump-anhängare i en av scenerna och det tyckte jag själv var lite kul. Älskar när historien nästan skriver sig själv. Till 95 procent gör den INTE det. Fick i alla fall till 10 000 ord, skickade in ett reportage gryningsritten och tog sedan ledigt.

Nu ska jag bada i Brunnsviken. Precis som igår och i förrgår. Glad Pridevecka! Kom ihåg att det inte är en maskeradvecka utan handlar om HBTQI-personers rättigheter.

Önskeinlägg eller svar på frågor
Vem är ni?

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anna 31 juli 2018 at 09:20

    Kan relatera till att det känns mödosamt, samma här, tog en morgonpromenad och istället för att känna mig fylld av energi så har jag inte lyckats åstadkomma något alls sedan dess… får försöka igen i eftermiddag… Ha det!

    • Reply Peppe Öhman 3 augusti 2018 at 07:30

      Tack! Jag är kreativt helt värdelös på eftermiddagar. Måste göra praktiska grejer då. kram

    Leave a Reply