Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Åtta födelsedagspresenter

8 augusti 2018

Jag såg att augustibarnet LouiseHej Hej Vardag hade gjort en önskelista inför sin födelsedag. Eftersom jag också råkar fylla år i augusti (på söndag!) tänkte jag ta mig friheten att göra samma sak. Det blir första gången i bloggens historia. Har alltid tyckt att känns ganska intimt att skriva ut vad jag önskar mig.

Hur som helst är denna lista full av dyra grejer, den är alltså mer dröm än verklighet. Jag har släppt fantasin fri. Nu kör vi!

1. Springdojor! Jag springer ju en del och har trampat klart mina senaste. Har ingen koll på vilken sort jag behöver eller ska ha, springer bra i de flesta. Storlek 41!

2. Ett bar Blankens La Brea i midnattsblått eller lila. Börjar luta mot lila. Ni vet storleken.

3. En Wheelström elcykel. Jag fick ju låna en över sommaren och blev genast VÄLDIGT förtjust. Sen upptäckte Magnus att han kunde ta den till tv4 på morgonen och undvika att komma fram blöt av svett. Jag förpassades till att ta kvällsturer med cykeln. Jaja, vore perfekt att susa omkring med en sån i Santa Monica.

 

 

4. Biljetter och barnvakt när Childish Gambino spelar i LA den 26 september.

5. Ett smycke från Maria Nilsdotter. Eller varför inte alla.

 

 

6. Sloggitrosor. För eeeevigheter sedan frågade jag om allmänna tips på den här bloggen. Då var det ett geni som tipsade om Bodas-trosor. Svindyra, men magiskt bra. Har nu använt uteslutande såna, men de är otroligt svåra att få tag på. I sommar insåg jag att Sloggi är lika bra och håller nu på att fylla på trosförrådet.

7. Den här lampan från lamp24.seDen skulle passa PERFEKT ovanför vårt matbord i Santa Monica. Försöker få till nåt slags mid-century-Los Angeles-stil i vårt hem. Osäker på hur bra jag lyckas, men tycker att snygga lampor är en stilhöjare.

 

8. Slutligen, min parfym är slut och behöver påfyllning av Encens Chembur.

Bra läsning!
Hemlagad isglass av vattenmelon

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Marie 8 augusti 2018 at 06:36

  Älskar mina gula la brea! Meeeen. Mockan blev snabbt ful, trots impregnering o varit rädd om dem. Av den anledningen skulle jag välja de mörkblå istället för de lila! Men de lila är ju snyggast 😍

  • Reply Peppe Öhman 8 augusti 2018 at 06:48

   Beställde PRECIS ett par lila! Kanske de håller bättre i LA-klimat (hoppas!). Funderar starkt på att OCKSÅ köpa ett par mörkblå, men det är kanske att ta i lite.. ELLER?

   • Reply Marie 9 augusti 2018 at 00:19

    Jag är fel på person att svara på den frågan, hehe! dvs kööööööp!

 • Reply Anna 8 augusti 2018 at 09:56

  Men hur gör du för att inte känna åldersångest?! Jag har svårt att fira födelsedagar just därför…

  • Reply Peppe Öhman 9 augusti 2018 at 02:28

   Bra fråga! Jag kan ha åldersångest om jag vaknar mitt i natten under vargtimmen. Men på dagen tycker jag att det är så roligt att fira att det liksom övervinner ångesten. Försöker intala mig själv att man inte får ha ångest över sånt man inte kan påverka.

 • Reply Sara 9 augusti 2018 at 01:18

  Men du bor ju i USA där man kan köpa Calvin Kleintrosor till ett rimligt pris. Ibland måste man förstås försöka bortse från deras kassa reklam. Jag testar ibland andra märken men lyckas aldrig hitta några som är riktigt lika bra. Jag köper förstås bara bomullstrosor.

  • Reply Peppe Öhman 9 augusti 2018 at 02:29

   AHA! Visste ej detta. Har ju Calvin Klein-BHn till vardags, men om du hyllar trosorna ska jag köpa ett testpar så fort vi kommer hem igen. tack!

  Leave a Reply