Jobb Resa Stockholm

Resa utan barn

25 september 2018

Jag tycker alltid att det är ångestfyllt att lämna barnen och Maggan och flyga över Atlanten. Önskar att jag var coolare, men föreställer mig alltid att det är sista gången jag ser dem. Tänker på de gånger jag snäst åt barnen och varit allmänt irriterad på Magnus. Synd att just det skulle bli deras sista minne av mig. Läste någonstans att det man matar växer och ansträngde mig till det yttersta att inte mata katastroftankarna. Speciellt som de är väldigt irrationella.

Den här avfärden blev dessutom lite lättare av att Cissan åkte med mig. OCH gav mig en heldräkt i cashmere (den kommer att dyka upp på Blankens.com snart). Världens skönaste sätt att resa! Tillsammans gled vi omkring på LAX i våra beige cashmereuniformer. En annan aspekt i temat ”Världens skönaste sätt att resa” är för övrigt att resa utan barn. Otroligt skönt.

Nu har jag i alla fall kommit fram till Stockholm, ätit middag hos svärmor och ska försöka sova. Det är märkt, svalt och mysigt här. Ska ta en höstpromenad på stan imorgon. Fast först kommer jag att vakna klockan ett på morgonen och inte somna om. På torsdag bär det av mot bokmässan Göteborg. Det blir eventuellt mindre analys och mer reflektion från Sverige den här veckan. Hoppas det är okej!

En hisselfie bjuder jag på
Je suis Conor

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Ellen 26 september 2018 at 02:31

  Välkommen till Sverige! Om jag ser dig på Stockholms gator innan du drar vidare till Göteborg ska jag försöka våga säga hej!

  • Reply Peppe Öhman 26 september 2018 at 02:45

   Lova att göra det! På väg ut om en alldeles liten stund 🙂

   • Reply Ellen 26 september 2018 at 05:51

    Sitter och harvar på jobbet, men ska göra några ärenden på väg hem om ett par timmar. Så är det någon med röd regnkappa som hejar är det nog jag. 🙂

  Leave a Reply