Länkar Podcast

Tre bra poddavsnitt

19 oktober 2018

Här kommer några tips på bra avsnitt till poddar jag lyssnat på på sistone. Jag hoppas förresten att ni alltid lyssnar på Magnus och Peppes Podcast. Vi finns nuförtiden också på Spotify! Det känns väldigt kul.

Today Explained: Secrets to boost your metabolism. Avsnittet handlar om att folks viktupp- och nedgång har väldigt lite att göra med hur mycket de motionerar. Att banta fuckar helt upp ens kropp som ställer sig in på svält och det är mycket ovanligt att en person som gått ner mycket i vikt genom bantning inte går upp igen. Också: kroppen är mycket mer komplicerad än ”fler kalorier in än ut”.

The Daily: A new climate tipping point: Om hur en nobelprisvinnare kommer med en ekonomisk lösning på problemet med koldioxidutsläpp. Spoiler: Det handlar om skatter och att vi har max två år på oss att införa dem.

The Waves: The ”Radicals om Pride och representation och en kritisk kommentar till den hyllade filmen ”A star is born”

 

Den bräckliga människan
Girls will be girls

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply puva 21 oktober 2018 at 12:55

  Och nya säsongen av Serial är vansinnigt intressant!

  • Reply Peppe Öhman 21 oktober 2018 at 13:45

   Tack! Har bara lyssnat på första (och S-Town), blev lite mätt på true crime-genren, men om du säger att den är bra ska jag lyssna på den <3

   • Reply puva 24 oktober 2018 at 21:55

    Den här säsongen är något annat. Det är bra, viktigt och ibland hårresande men på ett helt annat sätt än de förra säsongerna. Skulle ge det ett par avsnitt ifall det känns trögt i början.

    • Reply Peppe Öhman 27 oktober 2018 at 09:04

     Då ska jag göra det. TACK!

     • puva 2 november 2018 at 04:37

      Fortsätter att spamma på temat, men jag är säker på att det intresserar dig: Stötte på en tredelad serie hos Radiolab som heter ”In the no” – ett samarbete de gör med en journalist som heter Kaitlin Prest, om att säga nej i sexual concent-sammanhang. Hon gjorde en serie om ämnet ett halvår före #metoo och nu går Radiolab sen vidare på det. Är nu mitt i avsnitt 2 och det är så sjukt intressant.

     • Peppe Öhman 3 november 2018 at 07:53

      Så bra! Hade tydligen lyssnat på avsnitt två, men imorse när alla andra sov drog jag ettan och trean. MYCKET bra tips!

  Leave a Reply