baby Gravid Personligt

Ett år och 364 dagar

21 oktober 2018

Eller när ni läser det här är det exakt två år sedan Majlis Öhman steg iland i Silver Lake, Los Angeles. En sån bra liten person. Så glad och smart och snäll, djur- och bokälskande. Skrattar ofta. Vägrar att ha på sig kläder. Jag är så lycklig över att hon kom till oss.

På den här bilden är hon knappt en timme gammal. Vi åkte in på morgonen, hon föddes några timmar senare i ett badkar, sen beställde vi thaimat och körde hem till kvällen. Om man bortser från allt blod jag förlorade var det en alldeles perfekt förlossning.

Vi var från första början en alldeles perfekt storebror. Han gick omkring skakade på huvudet och undrade högt hur just vi kunde få världens gulligaste baby. Nuförtiden händer det att han stör sig på henne, men för det allra, allra mesta är de väldigt gulliga tillsammans.

 

Äh, nu låter jag bara bildkavalkaden komma. Ni som inte är så intresserade av barn kan bara skrolla förbi. Tänker däremot att mormödrar och farmödrar kommer att uppskatta denna förvandling från baby till toddlare.

 

 


Grattis Majlis och grattis världen som fick dig!

Dumma människor och etiketter
En hyllning till att vara halvbra

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Louise 21 oktober 2018 at 23:36

  Å grattis fina fina Majlis! Och grattis världen! <3

  • Reply Peppe Öhman 25 oktober 2018 at 17:16

   KRAM och TACK!!! <3 <3 <3

 • Reply Catharina 21 oktober 2018 at 23:51

  Gud så söt!! Grattis Majlis!

  När jag lyssnade på din och Magnus podd sist så pratade ni om vad som är typiskt svenskt och jag mindes att jag läst att tilltron till samhället/myndigheter är extremt stark i Sverige (pga historia med ståndsriksdag och bla bla som jag borde veta mer om), och att det även syns generationer senare hos ättlingar till svenskar som emigrerade till USA på 1800-talet, dessa personer tenderar att ha större myndighetstillit än amerikaner i gemen. Jag tycker det är sjukt intressant och försökte hitta källan. Hittade iaf detta https://fof.se/tidning/2014/8/artikel/sveriges-unika-tillit-sjunker-kan-man-lita-pa-folk Sen också förstås länkar till högerextrem propaganda som använder detta till att vilja reglera invandring pga personer från starka klassamhällen osv. Stört. Däremot kan ju faktan användas på att förbättra integration och för att förstå varför det kan bli kulturkrockar, var undervisning behövs osv…

  Denna kommentaren kom ju på lite fel plats, så jag avslutar med att än en gång gratta Majlis och hela hennes familj!

  • Reply Peppe Öhman 25 oktober 2018 at 17:16

   Vilken otroligt bra och intressant kommentar! Tack också för länk! kram

   • Reply Catharina 27 oktober 2018 at 10:05

    Tack! Såg att jag skrivit klassamhällen när jag menade klansamhällen (Thanks autocorrect…) men tänker att du fattar 😉

 • Reply linnea p. 22 oktober 2018 at 01:07

  Älskar bildkavalkaden. Grattis Majlis, vilken smajlis! <3

  • Reply Peppe Öhman 25 oktober 2018 at 17:15

   puss puss puss!!!

 • Reply Cecilia 22 oktober 2018 at 07:14

  Så jäkla GULLIGT barn, det där. Grattis till er alla <3

  • Reply Peppe Öhman 25 oktober 2018 at 17:15

   Tack vännen! <3

  Leave a Reply