Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Böcker Jobb Skriva

Fungerande skrivmetod

23 oktober 2018

Jag skrev ju om skrivmetoden pomodoro-metoden för en tid sedan. Den går enkelt nog ut på 25 minuter av fokus och fem minuter av paus. Jag har nu testat det i en och en halv vecka och kommit fram till att det funkar väldigt bra på mig (det här inlägget skriver jag för övrigt i en paus mellan två sessioner). Ett av mina (knappast väldigt originella) problem är att jag distraheras av sociala medier och ständigt avbryter mig själv. 25 minuter är ändå så pass kort att jag klarar av att skriva tills passet är över. Det enda jag tycker är lite svårt är att avbryta när jag har värsta flowet (som just nu, men när det slog mig avbröt jag ändå för att skriva det i bloggen META!).

Det om det. Jag har också en ny jumpsuite. Nästan orimligt förtjust i jumpsuits, trots att de sällan är speciellt praktiska. Dock är jag ganska orolig för Magnus och mitt äktenskap. Har haft på mig jumpsuiten hela dagen och Maggan har inte gjort ett enda Top Gun-skämt.

Det är lättare att vara kreativ med ramar än utan
Boktips i Boksalongen

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Lotta K 24 oktober 2018 at 09:56

    Nej gå på toaletten är ju inte roligt 🙂 Men väldigt snygg!!

    • Reply Peppe Öhman 25 oktober 2018 at 17:14

      TACK! Är väldigt nöjd med den.

    Leave a Reply