Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Jobb Los Angeles

Det brinner i Los Angeles

10 november 2018

Det brinner som bara den här i Los Angeles och jag har skrivit artiklar och gjort intervjuer hela förmiddagen. Resten av familjen tog bilen till ett födelsedagskalas och några timmar senare hoppade jag på cykeln för att joina dem. Ute på gatan var det tjockt av rök och det var obehagligt att andas.

Jag svängde ändå ner till stranden och passade på att ta några bilder medan jag ändå var ute. Jag hade föreställt mig öde gator, nån enstaka person med munskydd, men det fanns en hel del turister på strandpromenaden, till och med folk som joggade i röken.

Alla hästar är för övrigt evakuerade från mina Topangastall. En del hästar, hundar och alpackor står nere på Malibustränderna. De hästar jag brukar rida finns tillfälligt på Los Angeles Equestrian Center. Får panik när jag tänker på alla vilda djur som stryker med.

Vi lämnade Santa Monica
Malibu evakueras på grund av bränder

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Åsa 11 november 2018 at 03:03

  Fy vad läskigt! Jag vet hur det känns. I Portugal brinner det lika mycket som i Kalifornien. Vi blev evakuerade mitt i natten för några veckor sedan. Alla klarade sig och huset också men i fjol dog mer än 100 personer i bränder här.

  • Reply Peppe Öhman 13 november 2018 at 15:15

   Åh fy! Så skrämmande att bli uppdragen ur sängen mitt i natten och samla ihop sina tillhörigheter. Hoppas att ert hus står kvar! kram!

 • Reply A 11 november 2018 at 13:25

  Fy, det är så obehagligt. Mina föräldrars gård ligger 1 mil fr stora branden i Sverige i somras. Byn ligger precis vid evakueringsgränsen, så ingen trafik passerade, så det var så konstigt tyst, var lite Tjernobylstämning. Rök, oro, vattenplan och helikoptrar i skytteltrafik ovan hustaken. Hoppas nu bränderna hos er kan avta inom kort. Ett tips, försök att ändå inte andas in så mkt rök. Jag fick en envis torrhosta i många veckor efter branden. En bagatell i sammanhanget, men ändå…

  • Reply Peppe Öhman 13 november 2018 at 15:15

   Fy vad hemskt! Som apokalypsen. Och tack för omtanke! Vi lämnade stan (och nu när vi är tillbaka är barnen inne under rasterna i skolan).

 • Reply Cecilia 12 november 2018 at 03:12

  Så himla läskigt. Ta hand om er! Kram <3

  • Reply Peppe Öhman 13 november 2018 at 15:16

   Tack vännen! <3

 • Reply MC 12 november 2018 at 07:12

  Så läskigt! Lider också med djuren, vilken panik de ska ha. 😢
  Min familj har sin ranch uppe vid Camp Fire. Fyra av deras anställdas hus har brunnit upp och de och flera andra har fått flytta in på ranchen (som klarar sig) för allt är borta för dem. Så fruktansvärt!!

  • Reply Peppe Öhman 13 november 2018 at 15:16

   Så hemskt med Camp Fire! Den är ju ännu värre än den här nere i söder. Hoppas att din familj och ranchen klarat sig. KRAM

 • Reply Vi lämnade Santa Monica - Livet & LA 12 november 2018 at 09:43

  […] för omtanken här! I går åkte vi ut till öknen med några kompisar. Det kändes en smula dramatiskt att packa ner […]

 • Leave a Reply