Okategoriserade

Bloggens framtid och förslag

3 december 2018

Okej, vad säger ni om att testa en sån här grej: Bloggen är ju fantastisk tack vare att så många bra människor med ganska likadan livssyn, men från olika platser i världen och livet, samlas här. Tänk om jag en gång i månaden (varannan veck?a) skulle ordna en träff på till exempel Zoom (den funkar jättebra när vi drar Friday Lab-sessioner). Man kan vara med i bild eller utan. Prata, lyssna eller bara skriva frågor och kommentarer. Jag kan vara mentor och svara på frågor om bloggen, skriva böcker, vara journalist, podcasting, bo i LA, flytta utomlands, ha barn eller var som helst som jag vet något om. Eller så pratar vi bara om bra böcker och tv-serier. Som en hemlig liten klubb. Tänker att vi lär känna varandra bättre och har det kul samtidigt. Kan de vara nåt?

Och hörni, TUSEN TACK alla ni som visat uppskattning för den här bloggen genom att swisha en liten summa! Blev otroligt glad! Tänker att jag fortsätter med relevanta och noga utvalda samarbeten då och då och ser om en kombination av allt detta är den bästa lösningen.

Jag läste förresten det här blogginlägget igår. Har alltid uppskattat bloggen ”Smink som killar hatar” den har ju en lite annan nisch än jag, men tydligen går vi i liknande tankar. Inte så att jag skulle sluta blogga, men att jag funderar på bästa sätt att göra det på.

Friday Lab TestLab
Prenumerera på bloggen

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply Karin 3 december 2018 at 11:04

  Jaaaa vad kul! Jag är på. 🙂

  • Reply Peppe Öhman 6 december 2018 at 02:08

   jaa! veckan före jul, tänker jag.

 • Reply MC 3 december 2018 at 11:25

  Jättekul!! Jag vill gärna vara med. Om jag vågar. 😄🙈
  Och tips tips, betalningslänkarna till podd osv syns inte i mobilen och iaf jag läser alltid via mobilen. Men ska SÅKLART plocka fram det i datorn och lösa det men tänker att om det är lätt att hitta det så är chansen större att folk pröjsar.

  • Reply MC 6 december 2018 at 00:47

   Okej hittade längst ner på sidan! Bara jag som är lite www-handikappad. Swishat!

   • Reply Peppe Öhman 6 december 2018 at 01:38

    Det är du inte alls och TACK <3 <3 <3

  • Reply Peppe Öhman 6 december 2018 at 02:08

   ska bli så kul att få prata med dig! kram

 • Reply Johanna 3 december 2018 at 11:51

  Jag ÄLSKAR den idéen!

  • Reply Peppe Öhman 6 december 2018 at 02:06

   hurraaa! kram!!

 • Reply Lisa 3 december 2018 at 12:47

  Åh, det låter jättespännande!! Jag tänker att om jag ska gå utanför min comfortzone och våga vara med så är det här 😀 Jag är på!

  • Reply Peppe Öhman 6 december 2018 at 02:06

   Gör det! du vågar! ska bli så kul att ses!

 • Reply Hanna 3 december 2018 at 13:50

  Sjukt spännande idé! Jag skulle gärna ”träffa” ett gäng nya kloka människor på detta sätt!

  • Reply Peppe Öhman 6 december 2018 at 02:06

   så bra människor på den här bloggen!

 • Reply Linnéa 3 december 2018 at 13:51

  Vilken dröm! Har länge önskat att få prata med dig, du verkar så klok och härlig, och detta är ju en chans till det och att dessutom dela tankar med dina andra läsare. ✨🙌🐎👶🏻📚📝📺

  • Reply Peppe Öhman 6 december 2018 at 02:05

   så fint att du säger så! hoppas nu att jag lever upp till förväntningarna. <3 <3 <3

 • Reply emzi 3 december 2018 at 21:15

  JA! Zoom idéen understödes!

  • Reply Peppe Öhman 6 december 2018 at 02:04

   hurraa!

 • Reply Du är vad du äger - Livet & LA 3 december 2018 at 22:09

  […] förresten att ni gillade idén på att träffas på Zoom! Jag ska fundera lite mer på formatet och medlemskapet och återkommer, men den första träffen […]

 • Reply matilda 3 december 2018 at 23:42

  låter askul! jag är på.

  • Reply Peppe Öhman 6 december 2018 at 01:39

   Hurraaaa!

 • Reply Mirjam 5 december 2018 at 12:35

  Har läst din blogg ett tag men tror inte jag har kommenterat förut. Brukar figurera lite i skymundan, men om jag vågar mig ur min comfort zone så är jag gärna med på det här! Så länge det fungerar för mig med tidsskillnaden (bor på Nya Zeeland). Låter som en jättebra idé hur som helst!

  • Reply Peppe Öhman 6 december 2018 at 01:39

   Vad kul! Och välkommen ut ur zonen! Ska bli så kul att ses också. Nu ska jag kika in på din blogg!

 • Reply Sunni 6 december 2018 at 01:54

  Hej hej, kan tyvärr ej swisha men PayPal prenumererar nu på er podd. Inte optimalt, men det bästa jag kunde göra just nu. PayPal betalar gärna för bloggen också (Eller kanske istället eftersom jag inte lyssnar så mkt på podden, än iaf). 🙂

  • Reply Peppe Öhman 6 december 2018 at 02:01

   det räknas! och uppskattas! tack!

  Leave a Reply