Okategoriserade

Friday Lab TestLab

16 december 2018

På måndagen (17.12) klockan 19.00 svensk tid ordnar vi ett testlab för de som är nyfikna på Friday Lab. Vi gör det på Zoom och man kan vara helt anonym, med bild eller med live video. Prata så mycket/litet man vill. Vi drar igång två nya kurser den 15 januari 2019, den ena börjar kl 17 och den andra kl 19. I nuläge finns det fyra platser kvar.

När Marianne och jag drog igång kursen visste vi bara att den skulle handla om en hållbarare vardag. Att varje dag skulle kännas meningsfull och mer som en fredag än en tisdag. Tack vare kursens otroligt fina deltagare och Mariannes kompetens som coach gick det över alla förväntningar. Vid sidan om alla livsförändringar och framsteg fortsätter kursdeltagarna att träffas och i höst planerar vi att ordna en Friday Lab 2.0-helg nånstans i Sverige eller Finland.

”En lärorik kurs fullmatad med användbara verktyg och övningar för att hitta rätt kurs i livet och få balans i vardagen. Ett community där drivna människor peppar varandra tills livsförrändring. En riktig karriärboost!”
Friday Lab-deltagare 2018

 

Äh, vad jag ville säga är att du gärna får joina oss på måndagen. Klicka på länken här och anmäl dig. No strings attached! Det är mycket avslappnat och trevligt och vi svarar på alla frågor kring labbet. Du kommer att få göra en kul övning och suga in bra energi från andra trevliga människor.

Vinterlandskap i Stockholm
Bloggens framtid och förslag

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply s 16 december 2018 at 09:13

  Har inte att göra med i inlägget och du behöver inte publicera detta, men jag stötte på sajten weecos.com och tänkte att den kunde passa dig som samarbetspartner.

  • Reply Peppe Öhman 17 december 2018 at 07:49

   TACK! Uppskattas mycket. (Nu publicerade jag det av bara farten, hoppas att det är okej)

 • Reply Johanna 17 december 2018 at 14:45

  Nooooo missade detta. Dammit! Gör gärna ett test igen 😉

  • Reply Peppe Öhman 18 december 2018 at 01:15

   Det kommer alltid nya! KRAM!

  Leave a Reply