Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Vinterlandskap i Stockholm

17 december 2018

Jag kan inte påstå att jag är en person som gillar vintern (#uniksnöflinga är jag), men de senaste dagarna har Stockholm varit otroligt fint. Majlis har upplevt sin första snö (först chockad, sen nöjd och till slut mest irriterad) och Vidar har tjatat hål i huvudet på oss om att gå ut och ha snöbollskrig. Känner mig 200 år gammal då jag ser ungdomar utan vantar och mössa och vill be dem gå hem och klä på sig.

Vi jobbar (Magnus klipper så sjukt många poddar nu), äter rågbröd, träffar vänner på stan och matar ungarna med svensk kultur. Vad det nu sen är. Det var egentligen meningen att vi skulle åka hem idag, men på grund av olika orsaker stannar vi till lördagen. Det innebar fem helt oplanerade dagar.

Själv försöker jag lämna in alla längre jobb innan jul. Jag har bland annat översatt en kul liten bok för Harper Collins Nordic och trots att deadlinen är först i början av 2019 skulle det kännas skönt att skicka in den redan före jul. Sen är det gjort och jag kan göra en symbolisk ny början i januari med nya projekt.

Som ni förstår har vi det bra här, men längtar också hem till vardagsrutiner, hästar och sol. Kan inte bestämma mig för vilken julmat vi absolut måste importera med oss till LA. Fick en beställning på julmust. En dryck jag sannerligen inte har någon relation till själv.

Gränslöst beteende?
Friday Lab TestLab

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sanna 17 december 2018 at 12:12

  Det finns julmust på Ikea i USA! Vet inte om den är god, men ni slipper kanske släpa med er från Sverige.

  • Reply Peppe Öhman 18 december 2018 at 01:15

   Gud vilken lättnad! Tack! <3

 • Reply Trams 20 december 2018 at 11:42

  Finns också julmustessens att köpa till soda stream och ta med hem utomlands #lifehack!

 • Leave a Reply