Feminism Podcast

Svirarnas svirare

27 december 2018

Spolier: det är kung Carl-Gustav vi syftar på i poddnamnet. Men var inte oroliga, honom nämner vi bara i samband med att vi diskuterar drottning Silvias tid i kungahuset, amerikansk politik, om hur influenceryrket är döende och vad som kommer näst och en massa annat. Jag berättar också en ganska pinsam historia som utspelade sig i Stockholm i december.

Lyssna och var en av de moderna människorna som prenumererar och betalar för innehåll. Det känns bra att göra det. Podden kostar 2, 80 euro i månaden (alltså ca 25 spänn, mindre än en cafe latte) och för det får ni MINST ett avsnitt i veckan. Garanterat reklamfria och fulla med information, analys och tankar. Ni stöder dessutom journalister och kulturarbetare. Magnus och Peppes podcast heter den.

Jag är så trött (på mig själv)
Aldrig träffat en kvinnlig klimatförnekare

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Hanna 27 december 2018 at 23:54

  Fyra avsnitt i vecka!? I månaden är det väl ändå. Vill ju inte du ska anmälas för falsk marknadsföring… MVH Nöjd lyssnare som gladeligen betalar

 • Reply Hanna 27 december 2018 at 23:55

  Fyra avsnitt i vecka!? Fyra avsnitt i månaden är det väl ändå. Vill ju inte du ska anklagas för falsk marknadsföring… MVH nöjd lyssnare som självklart betalar

  • Reply Peppe Öhman 28 december 2018 at 07:23

   Ha! Lite snabb på tangenterna där. i MÅNADEN ska det, som du säger, såklart vara.

  Leave a Reply