Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Mina juklappar

28 december 2018

Okej, guilty as charged, jag tycker att det är kul att få julklappar. Jag tycker i och för sig också att det är roligt att köpa presenter åt folk, men det är ett annat inlägg. Nuförtiden är det mest Magnus och jag som ger varandra klappar på julafton, men det räcker mer än väl. Vill bara ha saker jag verkligen vill ha, om ni fattar vad jag menar.

Vi gav varandra julklapparna redan på julaftons morgon (i strid mot den lokala kulturen där folk får presenter först 24 h senare). Jag fick ett halsband från Maria Nilsdotter med två siluetter. Nilsdotter hade väl en tanke om att figurerna skulle vara Jonatan och Skorpan från Bröderna Lejonhjärta, men för mig är de Vidar och Majlis.

Jag trodde att det var min julklappsskörd för julen 2018, men när vi sent på kvällen kom hem efter julfriande hos Blankens, jag stod i badrummet med en tandborste i munnen, smög Maggan in med ytterligare ett paket. Det visade sig vara ett örhänge formad som en blixt, från samma designer. Jag hade pekat ut örhänget tidigare i höst och trott att det hela var bortglömt, men IKKE! Nu är mina öron helt perfekta.

Bästa livsråden inför 2019
Frilansarens 2018

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply matilda 29 december 2018 at 00:54

  jag är student och lite fattig, men mamma och pappa hjälper mig jättemycket så jag ville verkligen ge dom en bra present. dom vill båda gärna se Magnus ugglas show i Stockholm, och jag vill också gärna se den men biljetterna har varit slut. men så snubblade jag över tre biljetter på andra raden och bestämde mig för att köpa biljetterna i julklapp till dom. men jag hade inte pengar just då så fick vänta några dagar( till fredagen innan julafton), så jag var just i färd med att köpa biljetterna till tredje raden och kom på att det här är alldeles för dyrt. jag hade nästan inte ens råd att köpa två biljetter. så jag ringde pappa: ”hej, pappa, jag tänkte köpa en jättebra julklapp till dig och mamma men det visade sig att jag inte har råd.” ”okej…” sa han. ”men jag tror att du ändå vill ha den så jag tänkte fråga om du ville betala iallafall typ hälften av vad julklappen kostar.” ”ja, men det kan jag väl. behöver du pengarna precis just nu eller?” ”nej, men typ på torsdag behöver jag ha dom.” ”det ordnar vi.”

  så, jag köpte biljetterna ändå, la dom i ett kuvert och skrev ”till mamma och pappa från mig och er” på det. dom blev jätteglada och mamma frågade om ”från mig och er” delen, och jag förklarade och sa att ”jag har iallafall gett er en halv biljett. och min egen. varpå pappa säger ”nej”. han tyckte tydligen att jag skulle få biljetterna i julklapp istället så han betalade alltihopa. det var en bra julklapp det!

  • Reply Peppe Öhman 30 december 2018 at 10:35

   Tack för denna mycket fina lilla historia! Den gjorde mig glad <3

 • Reply Marie/stilkontot_ 29 december 2018 at 01:35

  Omg!!! Snyggt Magnus! Lyckan när en ser den där gröna asken alltså…

  • Reply Peppe Öhman 30 december 2018 at 10:36

   I KNOW! Känslan av den gröna asken är oslagbar.

 • Reply MC 29 december 2018 at 02:24

  Vilka fina julklappar! Halsbandet är verkligen fint, har sneglat på det många gånger.
  Längtar SÅ tills jag kan ha örhängen igen. Vågar inte än pga 11-månaders som drar i dem.

  God fortsättning och ett riktigt gott nytt år!

  • Reply Peppe Öhman 30 december 2018 at 10:36

   Tack! Kan verkligen relatera till örhängesproblematiken. Men snart är din tid inne!

  Leave a Reply