Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Los Angeles Personligt

Cykla till Venice

30 december 2018

På många sätt vill jag framstå som en intellektuell och tänkande människa, men jag älskar också The Bachelorette Australien. De senaste dagarna har Magnus och jag plöjt igenom hela säsong tre och tillåtit oss själva att gå all in. Liksom leva med karaktärerna. När jag kokar kaffe på morgonen kan jag vända mig mot Magnus och säga: ”Tror du att Jarrod någonsin skämtar om sig själv?” och när Magnus kommer in efter att ha fört ut soporna kan kan stanna upp och fundersamt mumla för sig själv ”Jag kan inte fatta att James åkte ut, han bjöd VISST på sig själv”. Stark säsong.

Vid sidan om maraton i röv-tv klipper och fixar Maggan också rekordmånga poddar. Det trillar in allt fler och speciellt kul är det att se att allt fler företag och organisationer är intresserade av egen podcast. Somliga använder det för att marknadsföra sig utåt eller berätta för sina redan befintliga kunder och samarbetspartners var de sysslar med. Andra vill ha en podcast för att hålla de anställda inom företaget uppdaterade. Kul är det i alla fall för Magnus som får lära sig lite om en massa olika branscher.

Man kan ändå inte stanna inomhus med tv och poddar HELA dagen. Eller det kan man, men vi hoppade på ett par cyklar och trampade till Venice. Det var inte HELT gnällfritt att ta sig dit, men på det stora hela en trevlig utflykt. Nere på Venice Boardwalk är det alltid kul att kolla på folk. Turister, konstnärer, skejtare, knarkare, uteliggare och surfare samsas om utrymmet. Sen är det alltid kul att komma tillbaka till lugna och trygga Montana Avenue.

Vi stannade en stund vid skejtarna och cyklade sedan hem igen. Funderade på att äta lunch på ett av strandkaféerna, men handen på hjärta är maten där inte speciellt god. Plus sand överallt. Plus dyrt. Plus fullt av turister i shorts.

Så vi åkte hem, jobbade lite, kollade på ett halvt avsnitt av The Bachelorette Australia. Sen kissade nån i sängen och jag tvättade lakan. Vi spelade in en podd. Jag läste lite i en bok och plötsligt hade dagen gått och det fanns bara en dag kvar av 2018.

Tänkte förresten på en grej. Jag har samma rosa tröja på mig på hur många bilder som helst på den här bloggen. Min spontana reaktion när jag lade upp dagens bildskörd var att jag måste visa mig i nåt annat ibland, men sen slog det mig att 2019 kanske handlar om att använda gamla favoriter hur många gånger som helst. Mycket hellre det än att köpa nytt hela tiden. Ett litet nyårslöfte är för övrigt att använda allt jag har. Inte spara på klänningar för ett speciellt tillfälle, smeta på med lyxiga hudkrämer jag har i skåpet, äta upp den goda chokladen och det fina vinet och klä mig i alla fina smycken jag fått. Saker är till för att användas och de gör ingen glad om de stannar hemma när jag går ut.

Gott nytt år 2019
Hur får man ett parförhållande att hålla?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Lina 31 december 2018 at 00:05

  Tycker det är ganska fräscht med bloggare som använder samma kläder. Ibland undrar jag hur stora garderober vissa bloggare har med tanke på att man aldrig ser dem i samma outfit. Hellre då rosa tröja jämt. Så kör! Kram till dig!!

  • Reply Peppe Öhman 31 december 2018 at 08:20

   Tack och tack för allt jobb du gör för dina medmänniskor! En sann inspiration. Kram!!!

 • Reply Ellen 1 januari 2019 at 14:36

  Åh, jag har också följt Sophie Monks jakt på kärleken. Varje morgon på jullovet innan resten av familjen vaknat har jag med stort intresse följt alla vändningar. James var ju bäst – hur kunde hon släppa honom?! Jag hoppas så han är lycklig med någon annan nu! Men ni har inte sett klart än eller? Jag såg sista avsnittet i morse och var förstås tvungen att genast googla efter hur-gick-det-se-info. Man måste gå in helhjärtat när man kollar på denna typ av program. Annars blir det outshärdligt. 😀

  • Reply Peppe Öhman 1 januari 2019 at 14:59

   HA! Vi såg också slut den igår OCH vi hejade också på James! (och jag googlade GIVETVIS också hur det går för Soph, ny kille på g tydligen. Träffades på ett flygplan=.

  Leave a Reply