Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Böcker Tips

Mitt bokår i Aftonbladet

3 januari 2019

Det är ju inte varje dag en får tipsa om förra årets OCH nästa års böcker i Aftonbladet. Jag får alltid en lätt panik av att rangordna och lista favoriter. Livrädd för att glömma bort en viktig eller göra någon som inte kom med på listan ledsen. Detta sagt har jag läst otroligt mycket bra och väldigt lite dåligt år 2018. Blev också väldigt glad och stolt över att få en hel sida en en stor stor tidning som Aftonbladet.

Lista på bra läsning
En favoritfilm

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Evis 3 januari 2019 at 21:00

  Så kul! Tips noterade.

  • Reply Peppe Öhman 3 januari 2019 at 22:08

   Och tack för påminnelse om Good Reads, har haft konto, men inte gjort nåt FÖRRÄN NU!

 • Reply Anna 4 januari 2019 at 16:14

  Men HUR får du böcker? min erfarenhet är att inga svenska nätbutiker skickar till USA. Får du grejer direkt från förlagen pga poddare, eller skickar vänner? Om det senare, hur underviker man att de tröttning på att skicka böcker hela tiden?

  • Reply Peppe Öhman 4 januari 2019 at 16:51

   Jag har recenserat böcker i olika tidningar sedan 2007 så förlagen skickar böcker till mig, men nuförtiden föredrar jag e-böcker som jag kan läsa på kindeln.

  Leave a Reply