Okategoriserade

Två platser kvar på Friday Lab

5 januari 2019

Som ni vet drar vi igång två nya Friday Lab-kurser den 15 januari. Den första bokades upp på bara nån vecka, men det finns ännu två platser kvar på den andra. Tanken bakom Friday Lab är att varje dag ska kännas som en fredag. Noll söndagsångest och roligare vardag. Det är mindre prestation (om det inte är det du vill) och mer ”hur tar jag fram det som är bra och skalar bort det som är dåligt”.


Vi gör det genom kortsiktiga och långsiktiga målsättningar, övningar i att tacka ja och säga nej, ta betalt, förhandla lön, visualiseringar, en OTROLIGT bra grupp personer på Facebook (gruppen från i höst ordnar nuförtiden träffar trots att den officiella kursen är slut) och fyra live föreläsningar samt fyra diskussionstillfällen. Plus fredagsbrev med läsning, lyssning och tittning kopplat till veckans tema. Det här är en perfekt kurs för dig som lekt med tanken på att bolla funderingar med en coach eller en mentor (i kursen ingår en timme privat coaching och mentorering). Alla som är med skriver förresten på ett sekretesskontrakt och man berättar så mycket eller så litet om sig själv man vill.

Jag tycker att du ska hänga på. Nytt år och nyårslöften i all ära, men att gå från tanke till handling är hela poängen. För mig var det en sån aha-upplevelse att när jag formulerade mina tankar, målsättningar och drömmar blev de konkreta och sanna.

För tillfället ligger åldersspannet mellan 25-50, men alla åldrar och livssituationer är välkomna. Kursen kan hjälpa dig söka nytt jobb eller trivas med det nuvarande. Få styr på privatlivet, må bättre och framförallt ge dig själv tid. Jag tror att bristen på tid, att vi aldrig stannar upp och justerar det som skaver, gör att vardagen är tråkig. För att göra en förändring krävs lite tid och aktiva val. Det bästa är att det är väldigt kul att få sätta fokus på sig själv och samtidigt få lära känna en grupp andra otroligt fina personer.

Tanken är att varje Friday Lab-grupp har sin egen hemliga Facebook-grupp som fortsätter leva när kursen är slut. Vi kommer också att grunda en gemensam grupp på Facebook för alla som gått kursen. Tänker att det blir en magisk plats för pepp, vänner, tips och nätverkande.

”En lärorik kurs fullmatad med användbara verktyg och övningar för att hitta rätt kurs i livet och få balans i vardagen. Ett community där drivna människor peppar varandra tills livsförrändring. En riktig karriärboost!Friday Lab deltagare 2018

Hyr vårt hem i Santa Monica i sommar
Nytt sidhuvud!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply