Okategoriserade

Hyr vårt hem i Santa Monica i sommar

8 januari 2019

Tack för feedbacken på det här inlägget om mat! Måste säga att det var otroligt kul att skriva ett så långt inlägg. Och läsa era kommentarer! Om det är okej med er ska jag fortsätta att göra det då och då. Ibland bara rinner (blogg)orden ur en. Älskar när det händer och älskar att det känns så kravlöst, som att vi för en diskussion.

Det jag ville skriva om i dag är att vi som vanligt kommer att tillbringa sommaren i Stockholm och hyr ut får lägenhet. Vi åker i början/mitten av juni och återvänder i mitten av augusti. Lägenheten är ca 70 kvadratmeter stor med sovrum, vardagsrum, litet kök och barnrum. En stor balkong/terrass med grill och så pool i huset. Stilla havet ligger nåt kvarter ifrån och gatan vi bor på har små butiker, affärer, yogastudion och restauranger (inte helt vanligt i USA där bostadsområden vanligtvis bara har bostäder).

På morgnarna kan man till exempel stiga upp, be att få äta flingor i soffan och sen mysa en stund med sitt syskon. TILL EXEMPEL. Det finns också andra aktiviteter här. Ifall ni är sugna på en vecka eller två eller tre, maila eller kommentera så berättar jag mer!

Grälet om telefonen i BH:n
Två platser kvar på Friday Lab

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anna 9 januari 2019 at 06:00

  Pris för 2 veckor? 🙂

  • Reply Peppe Öhman 9 januari 2019 at 14:45

   Maila mig på jeanette.ohman@gmail.com med datumen du/ni är intresserade av så skickar jag bilder och berättar priser!

 • Reply Jenny 9 januari 2019 at 10:45

  Vilken dröm det vore! Dock inte aktuellt till sommaren men vem vet, kanske en annan gång 😊

  • Reply Peppe Öhman 9 januari 2019 at 14:46

   Vi är i Norden varje sommar så ingen stress!

  Leave a Reply