Okategoriserade

Grälet om telefonen i BH:n

9 januari 2019

I dag hade vi en otroligt harmonisk dag. Efter att ha lämnat Vidar på skolan åkte Magnus, Majlis och jag upp till stallet för att rida. Jag hade tänkt ge Magnus en ridlektion, men eftersom det regnat så mycket var planen fortfarande blöt och i sista minuten beslöt vi oss för att rida ut i parken istället. Lägligt nog dök det upp en dagmamma med ett gäng ungar. Hon erbjöd sig att leka med Majlis medan vi var borta.

Hästarna var för övrigt otroligt leriga så det var bara att kavla upp ärmarna och sätta igång saneringen. Magnus var chockad över hur tungt det var och jag var den där äckligt präktiga personen som log och sa att det bara är ”bra uppvärmning”.

Sen satte vi upp och red iväg. Hästarna hade inte varit ute på länge och var så där härligt/vidrigt (beroende på vem du frågar) spralliga. Magnus har ju inte ridit så väldigt många gånger tyckte att Sovereignty hade lite väl mycket galopp i benen. Jag sa att han skulle hålla ett fast tag i manen och njuta av turen.

Själv var jag otroligt sugen på att galoppera och fick faktiskt chansen ett par gånger. Kolla minen:

Jag passade också på att filma lite medan Magnus travade. Och såklart ta bilder. Det vill man ju själv att folk gör på en. Jag föreslog att Maggan skulle filma mig och Sequoia när vi galopperade uppför en backe, men fick ett blankt nej på det. Maggan tyckte att det var tillräckligt nervigt att hålla sig på hästryggen utan att involvera en kamera. Eller okej, jag fick EN bild höst uppe i Tuna Canyon. Trevligt med Santa Monica i bakgrunden ändå.

Jaja, sen kom vi hem. Magnus var så trött och mjuk i benen att han nästan svimmade. Ingen som inte ridit på allvar kan riktigt fatta hur tungt det kan vara. Efter att han återhämtat sig bad han mig skicka över filmerna och bilderna jag tagit på honom. Jag gjorde det och fick omedelbart feedbacken att min lins på telefonen var smutsigt. Bilderna var dimmiga. Jag förklarade vänligt att jag haft telefonen i min BH och det var därför kameran kanske immat igen. Magnus, det aset, fortsatte påstå att linsen på min kamera alltid är lite smutsig.

Vid det här laget kände jag en lätt irritation smyga sig över mig. Här hade jag, på en busig häst, ansträngt mig att både filma och ta bilder på Magnus och vad är tacken? JO KRITIK! Kritik, kritik, kritik. Jag fräste att jag faktiskt vanligtvis tar bra bilder, men nu hade jag haft telefonen i min BH. Kunde inte Magnus fatta det. Samtidigt kommer Vidar in i rummet och utbrister glatt överraskat´: ”Hade du telefonen i din BH? Did you have it in your BUTTHOLE?

Magnus började såklart gapskratta, men eftersom jag redan var sur blev jag bara surare. Noll självdistans där. Jaja, det hela slutade med att jag satt med datorn i famnen och mungiporna i en nedåtgående kurva medan de andra skrattade åt att BH är butthole. Jaja, som en lärdom till er: BH går inte att översätta direkt till engelska.

Marie Kondo-städa ditt Facebook-flöde
Hyr vårt hem i Santa Monica i sommar

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Jessica 9 januari 2019 at 23:24

  Så härligt det ser ut!! (Och bilderna är ju visst bra)

 • Reply s 10 januari 2019 at 14:22

  BH är ju så bra ord egentligen!

  • Reply Peppe Öhman 10 januari 2019 at 14:25

   SÅ BRA!

 • Reply Maria 10 januari 2019 at 22:38

  Ingen smuts på linsen ju!!

  • Reply Peppe Öhman 11 januari 2019 at 06:58

   TACK! Äntligen någon som är på min sida.

 • Reply Sunni 11 januari 2019 at 12:18

  Hahahah!!! 🙂 Så gulligt/roligt.

  • Reply Peppe Öhman 11 januari 2019 at 12:51

   <3 <3 <3 Tack :)

  Leave a Reply