Okategoriserade

Lördag och söndag i mobilbilder

13 januari 2019

Lördagen och söndagen bara susade förbi och plötsligt är det nästan måndag. Jag tänkte skriva att ni ska få följa med mig genom bilderna i min telefon, men ni får ju alltid följa med mig genom bilderna i min telefon så jag omformulerar mig: Genom bilder jag tagit i hasten med min telefon.

På lördagen åkte vi ut till Little Beach House i Malibu för att äta middag med Cissan, Per, Karin och Tom. Det första Karin sa när hon såg mig var: ”Oh! You got the memo!”. Det visade sig nämligen att vi klätt oss i någon form identisk uniform.

Det är strängt förbjudet att ta bilder på Soho House, men jag tog risken och fotade inte bara utsikten, utan också Cissan och Magnus i soffan efter middagen. Tycker så mycket om

Jag var hemma vid midnatt, typiskt LA att vara en tidig stad där midnatt är ganska sent. Älskar det. Magnus älskar det lite mindre och åkte vidare till Venice på en efterfest.

Följande morgon spelade jag in Mellan raderna klockan åtta sharp. Var trött, men tror att det blev ett riktigt bra avsnitt. Sedan degade vi, tog en promenad till Primo Passo och åkte efteråt hem till en kompis som fyllde år.

Vi parkerade en bit ifrån hemma och promenerade förbi gulliga hus och spännande bilar. Just den här surfskolan har gett mig några lektioner då vi flyttade till LA. kände nostalgi men mindes inte att bilen var så rostig.

På dagsfesten (älskar också det!) hängde vi ömsom i den lilla trädgården och ömsom på takterrassen. Väldigt mysigt, men också ganska kallt. Kanske den kyligaste vintern hittills i LA.

När solen började gå ner traskade vi tillbaka till bilen och körde hem. Både Magnus och jag jobbade en stund och nu blir det de sista avsnitten av R Kelly-dokumentären. Tack för att ni hängde med så här långt!

Så ett frö
Video: Fredag förmiddag i Santa Monica

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply