Podcast

Robert Redford som frikort

14 januari 2019

Veckans (första?) podd blev en riktigt, riktigt bra en, om jag får säga det själv (men det får man väl inte längre i det här landet. Ibland har Magnus och jag extra bra energi och blir både inspirerade och roade av den andra. När vi spelar in kör vi för övrigt live on tape, alltså ingenting klipps bort eller redigeras. Magnus sätter bara in jingel och bumpers. Ser det som en bra övning på att prata sak.

Så här beskriver Maggan avsnittet: ”Vi har precis tittat klart på dokumentärserien Surviving R- Kelly. 2019 nu. Dags att sluta göra skillnad på artist och person. Ett magiskt verk kan inte väga upp ett vidrigt beteende. Och visste du att du är delvis gjord av plats numera? I USA ligger statsapparaten till stor del nere vilket lett till att stadsparker vandaliserats. Plast är inte bara dåligt för hälsan och haven. Sverige håller på att få en regering och Robert Redford versus John Legend. Gott nytt år Välkomna.”

Även om du inte vanligtvis lyssnar på poddar tycker jag att du ska ge det här avsnittet en chans. Tar gärna emot kommentarer.

Få tillbaka läslusten
Välj dina strider

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply