Jobb Personligt Träning

Listan om dagen

15 januari 2019

Hittade den här listan inne hos bland annat Hanna och vilken veckodag är bättre än just tisdagen att fylla i en lista? ”INGEN!” ropar ni nu i kör och jag nickar menande.

Hur länge sov du idag?

Min biologiska klocka väckte mig som vanligt 6.45. Har aldrig behov av att ställa alarmet. Kroppen vet. Lite sorgligt att den är så lydig. Yes master och så är jag på gång. Jag lade mig för övrigt tidigt för att kunna kolla på så många avsnitt som möjligt av den andra säsongen av ”Friends from College (har längtat väldigt mycket efter den). Älskar väldigt mycket att ensam kolla på tv-serier tills jag somnar.

Vad har du för planer?

Började dagen med två Friday Lab-grupper. Är så glad över dem! Så intressanta och inspirerande människor. Det känns som att stå på tröskeln till nya vänskaper och insikter. Sedan skrev jag vidare på reportaget om plast och planerar att yoga senare i dag. Det ska regna hela veckan och Los Angeles är mer eller mindre i katastrofläge. Grannar rapporterar om totalt kaos på motorvägen och skolan mailar om undantagstillstånd på grund av alla paraplyer. Jag är också påverkad. Har anammat den lokala stilen att helt undvika att gå ut vid nederbörd.

Vad gör dig glad?

Att rida, äta frukost ute med familjen den traditionella sommarmiddagen vi ordnar för våra vänner när vi i juni landat i Helsingfors, att morgondopp, öl och bastu med syster eller vänner, en bra recension, folk som hör av sig och gillar något jag skrivit, att bo i Los Angeles, när Magnus skrattar åt mina skämt, när barnen leker tillsammans och när jag får vara ifred. Tänker ganska ofta på att jag måste vara en ganska tråkig person, eller kanske bara lite dum, som bär på relativt lite ångest. En glad skit liksom.

Vad tänker du mest på just nu?

På plast och miljö och klimat. På Friday Lab och på några texter jag ska skicka till ett produktionsbolag. På en gullig överraskning Magnus ordnat åt Vidar. På regnet.

Hur hoppas du att dagen avslutas?

Efter yogan med Adriene lagar jag mat med en podd i öronen, sedan äter vi och Magnus och jag fortsätter att kolla på Sopranos. Vi är halvvägs inne i säsong 2 och trots att vi båda sett den förut sitter vi på helspänn. Vilken genial idé till en tv-serie förresten: ”Maffiaboss går till psykolog för att reda ut sina känslor.”

Enkel citronpasta
Plast och klimatförändringen

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Anna 16 januari 2019 at 12:51

  Så fina ni är tillsammans! Kan tänka mig att Majlis tycker det är kul att rida på din rygg när du tränar!

 • Reply Malin / en gul apelsin 17 januari 2019 at 00:44

  Ah, du är också med på Adrienes yoga! Roligt, jag kände länge att jag hade ”upptäckt” (HAHAHA) Adriene, tills det för ett par år sedan visade sig på Facebook att en massa människor jag känner också brukar vara med på hennes 30-dagarsprogram varje januari. Vi hade bara inte pratat om det, vilket ju inte är så konstigt, egentligen, då man yogar ensam hemma på sitt golv. Jag tycker hon är bra! Jag ska göra Day 17 om en stund.

  • Reply Peppe Öhman 18 januari 2019 at 15:11

   Jag älskar Adriene! Mest för att det finn pass i allt mellan 15-60 minuter och att de alla är olika. Dör tristessdöden av yogapass som är precis lika varandra.

 • Reply malin / en gul apelsin 17 januari 2019 at 00:45

  * sorry, dag 16 menar jag (så jag inte verkar som om jag LJUGER om det här! Glömmer hela tiden bort att 1.1 var dag 0. Slutförklarat, hejtå!)

 • Reply Anna-Kaisa 17 januari 2019 at 07:19

  Haha! Älskar ”Friends From College”!

  • Reply Peppe Öhman 18 januari 2019 at 08:10

   Samma här! Visst verkar det bli en tredje säsong?

  Leave a Reply