Tips

Tre favoritserier januari 2019

23 januari 2019

På tal om samarbeten skulle HBO vara en perfekt sådan, men tyvärr har deras marknadsföringsteam ännu inte hört av sig till mig. ÄNNU. Jag vill ändå passa på att tipsa om 3 + 1 otroligt bra serier. Eller serier HELT i min smak.

High Maintenance vill jag alltid påpeka att jag upptäckte medan den ännu var en liten okänd 15-minutersserie på Vimeo. Sedan plockade HBO upp den och gjorde den stor (jag vet, jag är pinsamma personen som är tvungen att poängtera att hen gillade bandet innan de blev stora). Den handlar i alla fall om en kille som på cykel i New York kör ut weed. Varje avsnitt är en egen liten historia.

Crashing handlar om komikern Pete (som spelas komikern Pete Holmes), en kristen, naiv kille från småstaden för att göra karriär som ståuppkomiker. Han är inte speciellt bra, men en mer erfaren komiker tar honom under sina vingar. Bonus för att verkliga komiker som Artie Lang, Hannibal Bures och Sarah Silverman dyker upp som sig själva.

Veep är en gamma älskling som nu gör sin sista säsong. Den är så OTROLIGT välskriven. Varje ord, blick och referens är genial i sig. Den osympatiska och egocentriska senatorn Selina Meyers blir först vicepresident, sedan president och sedan vice igen. Vi får se hur hon och hennes crew tampas med det politiska spelet i Washington DC. Julia Louis-Dreyfus som spelar Selina sade att det var svårt att skriva den här säsongen eftersom verkligheten överträffade all fiktion med Trump som president.

Magnus och jag började också kolla på Sporanos från början. Den är fortfarande väldigt bra. Tänker mycket på pitchen: Maffiachef har problem med ångestattacker och uppsöker en psykolog. Geni!

Följare på Instagram
Bloggsamarbeten och köpstopp

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply