Okategoriserade

Helgen då?

27 januari 2019

Ett bra tecken på en bra helg måste väl ändå vara bristen på bilder? För mycket liv för att bry sig om att bevisa att det verkligen hände. Jag har visserligen några korniga mobilbilder från fredagens middag hos Blankens, men ingenting alls från lördagens middag hos Joel och Frida. Vi körde med andra ord ut till the Valley både fredag eftermiddag och lördag eftermiddag. På fredagen tog det en dryg timme att köra österut och på lördag kväll nitton minuter att komma hem. Typisk Los Angeles-trafik.

Annars har vi inte pysslat med så mycket. Katterna mår bra och är de tålmodigaste varelserna i universum. Majlis går omkring och bär på Katniss som snällt spelar med. I går satt jag och skrev en stund vid matbordet och då lade sig båda katterna i mitt knä. Otroligt mysigt,

Ja och så börjar det bli varmt igen i LA. Hittade två stolar i gränden bakom huset. Kunde knappt fatta att någon slängt bort två så snygga tingestar. Nu bor de på vår stora balkong/lilla terrass och här ser ni mig ta en lördagsdrink i en av dem.

Det var det. Nu ska jag spela in Mellan raderna. Återkommer senare idag med ett mer strukturerat inlägg.

Ett utmärkt tips för struktur
Skillnaden mellan snäll och trevlig

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply