Okategoriserade

Pasta med avokado och persilja

27 januari 2019

Jag kan inte påstå att det är ett nyårslöfte, men jag vill gärna bli bättre på att testa nya maträtter. Och vilken situation är inte bättre än nöden? När hungern knackar på och man (=jag) ätit cornflakes eller äggmackor till lunch de senaste 400 dagarna?

I dag var det pastaverven som pickade, det gör den ofta, och jag som smällde ihop en pasta på det som fanns i och utanför kylskåpet. Det visade sig vara en halv avokado, körsbärstomater, en trött knippe persilja, parmesan, vitlök och lite mandlar. Blandade avokadon med vitlök, persiljan, hackade mandlar och lite olivolja. Kokade pastan och hällde på röran med några körsbärstomater och parmesan. Det blev så sjukt gott att jag var tvungen att blogga om det. Här är vi nu. Skulle gärna ha lagt upp en bild, men det var först medan jag åt som jag insåg vilken succé det var och då var det försent.

Den koreanska skönhetsrutinen
Ett utmärkt tips för struktur

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ulrika 27 januari 2019 at 23:17

    låter så sjukt gott! och tänker att det där ofta är ett framgångskoncept ändå – bara blanda olika goda grejer som borde kunna vara goda även ihop? mmm

    • Reply Peppe Öhman 28 januari 2019 at 18:11

      Det var SÅ gott! Rusande in till Magnus för att berätta det. Och bra sagt: blandning av goda grejer= gott.

    Leave a Reply