Okategoriserade

OOTD februari 2019

1 februari 2019

Det sägs att februari är den tråkigaste månaden av alla, men lyckligtvis har vi ändå alltid varandra och MOTSTÅNDET! Nu om någonsin gäller Treat Yo Self. Unna dig lediga kvällar, choklad, chips, sheet masks, komplimanger, sovmorgon, Netflix i sängen, långa promenader med vän eller vad det nu är som får dig lugn och glad. Det måste verkligen inte handla om konsumtion eller mat. Jag har unnat mig att vara lite självgod och tänkt på hur otroligt det är att vi kom till LA 2013 utan större planer, men kära i staden, sade upp oss från våra trygga jobb och på nån jäkla vänster har klarat av att stanna på den här asdyra platsen.

via GIPHY

Nu tänker ni kanske att februari i LA inte kan vara något att klaga på och ni har såklart rätt. Det är härligt här också på vintern, men i helgen ska det regna så mycket att myndigheterna uppmanar folk att stanna hemma. Ursprungligen skulle jag göra en intervju imorgon (lördag), men på grund av regnmassorna var vi tvungna att avboka.

Det här har inget med resten av inlägget att göra, men vi kör ändå: Hanna skrev att man ska spruta in torrschampo i nytvättat hår för att det ska hålla sig rent längre. INTE i halvsmutsigt hår. Det här var en minst lika stor aha-upplevelse för mig som när jag lärde mig att hudolja i sig inte fuktar så mycket, men är bra på att kapsla in fukt. Ni får hemskt lära mig mer om livet. Typ: Bananer och äpplen ska inte förvaras ihop eller att tomater är godare om de får bo utanför kylen.

Just det! OOTD: Skinnlpaj: Second hand, tröja Kenzo (den är Magnus och jag har köpt den second hand åt honom), tights Filippa K och sneakers Fila.

Hyra hus i Santa Monica
Veckans bästa tips

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Anna 2 februari 2019 at 03:01

  Älskar såna aha-grejer! Jag lärde mig för bara något år sen att man inte behöver skala vitlöksklyftor innan man pressar dom och att det till och med blir lättare att få ut resterna ur pressen efteråt om man inte gör det.

  • Reply Peppe Öhman 2 februari 2019 at 08:59

   PRECIS sånt älskar jag också! En liten grej, MEN också revolutionerande.

 • Reply Hanna 2 februari 2019 at 07:14

  Så glad när jag får komma med ett tips <3

  • Reply Peppe Öhman 2 februari 2019 at 08:58

   Tack för att du sprider så mycket kunskap <3

 • Reply emzi 3 februari 2019 at 07:40

  Det där med torrshamppoo är ju intressant. Har inte någonsin tänkt på det.

  • Reply Peppe Öhman 3 februari 2019 at 19:14

   Inte jag heller!

 • Reply Malin C 3 februari 2019 at 17:04

  Åh bra tips med både torrschampo och vitlök!
  Min största sån var när jag fick reda på att det är en pil vid bensinmätaren för att veta vilken sida tanklocket sitter på.

  • Reply Peppe Öhman 3 februari 2019 at 17:59

   Ja bensinpilen var verkligen en aha-upplevelse!

 • Reply Anna 4 februari 2019 at 09:18

  Och jag som älskar just januari och februari! Brukar se vintern/våren som en tid att få en massa gjort (utan att störas av du-borde-vara-ute-i-solen-ångest) och liksom komma i form inför sommaren, både med jobb och kanske även en del träning (som jag äntligen lyckats ta tag i)…

 • Leave a Reply