Los Angeles

En lördag och söndag

3 februari 2019

Den här helgen har det regnar otroligt mycket här i södra Kalifornien. Ens första reaktion är att detta är en bra sak eftersom den här delen av landet lider av torka. Men på grund av bränderna i höstas finns det för få träd som med sina rötter kan hålla ihop jorden och det leder till mudslides. Många vägar är avstängda och igår uppmanade myndigheterna folk att stanna hemma.

Vi var bjudna på inte mindre än två fester och beslöt oss för att trotsa ovädret. Det är lite läskigt att köra på motorvägen när det regnar. Inte bara för att folk är så ovana att köra i regn, men också för att alla väderfenomen är så uppskruvade till max. När det regnar öser det verkligen ner.

Vi kom ändå fram till Magnus kompis Rebecca vars son fyllde ett år. Mycket kul fest med massor av nya människor att prata med. Plus: En photo booth! Överraskande kul. Eller så är jag bara en lättroad person. Otroligt bra egenskap i så fall.

Redan halv fyra åkte vi vidare till två andra kompisar som bjudit ett gäng svenskar på middag. Älskar att alla fester i LA börjar så tidigt. Jag tog tyvärr inga bilder, men ni får lita på att det var väldigt trevligt med god mat och prat om amerikansk politik (mina intressen nuförtiden är inte så wild and crazy). Tidigt på söndag morgon sa Vidde att han kände sig tung i kroppen. Sen spydde han och jag var tvungen att avboka söndagens häng. Det pågår nämligen Superbowl här och jag hade bjudit hem några kompisar. Jaja, så kan det gå. Magnus, det osolidariska aset, drog ändå iväg till en kompis för att kolla på matchen. Hoppas att ni haft en söndag som påminner mer om Magnus’ än min.

Husvaktar i Hollywood
Följare på Instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply