Podcast

Aningslösa influencers

4 februari 2019

Ja och så ligger det ett nytt avsnitt av Magnus och Peppes podcast ute och väntar på att ni ska lyssna på det. Det inleds med en lång diskussion om Aningslösa Influencers och dreads på vita ministrar, Spotify som satsar på poddar (man betalar för), amerikansk politik och mycket mer. Lyssna och kommentera! Finns på Acast, Itunes och ja överallt. Bara att lyssna.

Tack alla ni som är framtiden genom att betala för innehåll! Det betyder mycket för oss. För er som inte ännu gör det: podden kostar 2, 80€ i månaden och för att prenumerera är det bara att klicka på bilden av Magnus och mig på högerbalken.

https://play.acast.com/s/magnusochpeppe/aningslosainfluencers
Gott och blandat
Influencerpodden, den nya stora?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Ann 5 februari 2019 at 09:37

  Älskar att prenumerera på er podd! Och älskar att jag precis tänkte fråga om ni kunde diskutera aningslösa influencers lite närmare – och så ligger det här avsnittet ute! Tack!

  • Reply Peppe Öhman 5 februari 2019 at 15:13

   Tack för att du skriver så! Blev glad <3

 • Reply Johanna 5 februari 2019 at 21:34

  VIlket bra avsnitt! Jag fann mig nickandes instämmande med er båda hela tiden, verkligen tankeväckande diskussioner. Ställer mig dock på Magnus sida när det gäller Aningslösa influencers. Visst, det är ett effektivt sätta att öka medvetenheten kring flygets miljökonsekvenser. Men det göder också drevkulturen, vilket Magnus också tog upp.

  För tyvärr har vi människor fortfarande i oss en skampåle/stenkastar/häxbrännar-mentalitet (det är ju ändå väldigt historiskt sett ett väldigt mänskligt beteende) och AI göder på den sidan hos oss. Plus att de faktiskt har kontaktat/taggat bolag som influencers jobbat med (vilket ni diskuterade)

  Denna övertygelse stärktes några timmar då jag läste Sandra Beijers blogg där hon berättade om alla hotfulla, aggressiva DM hon fått sedan hon blockat AI. Visst kan det sägas att AI inte kan ta ansvar för det, men som sagt, det göder den sidan hos oss människor tyvärr. Synd för det är ett sånt himla viktigt ämne som förtjänar ett hederligare öde än stenkastning på torget.

  • Reply Peppe Öhman 6 februari 2019 at 16:09

   Tack för att du säger så! Och när jag läste Sandra Beijers inlägg om allt har hon fått tänkte jag ett varv till. Och, som du säger, att de kontaktat uppdragsguvare. Inte okej.

  Leave a Reply