Okategoriserade

Hyra hus i Santa Monica

5 februari 2019

Det finns ännu några lediga veckor för er som kanske är intresserade av att hyra en trevlig lägenhet ett stenkast från Stilla havet. Vårt hem har två sovrum, vardagsrum, uteplats med grill och sittplatser, pool i huset och otroligt bra läge. Vi bor på Montana Avenue med promenadavstånd till mataffärer, restauranger, caféer och butiker.

Tipsa en vän eller tillbringa en vecka eller två eller tre här själva. Lovar att det är väldigt trevligt. Maila mig eller kommentera!

Ett enkelt recept på guacamole
OOTD februari 2019

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Jessica 6 februari 2019 at 02:33

  Vi drömmer om att åka till LA med familjen men det blir nog inte i år heller. Skulle du säga att Santa Monica är det bästa stället att bo på om man vill ha bra med restauranger och annat att utforska nära där man bor? Vi har varit sugna på att bo i Loz Feliz eller där omkring men kanske man får köra mycket bil då? Nu känner jag att jag nog får läs din bok istället för att fråga såhär, inser att du säkert får en massa sådana här frågor och inte hinner svara alla individuellt!

  • Reply Peppe Öhman 6 februari 2019 at 16:13

   Jag svarar gärna! Los Feliz, Echo Park och Silver Lake är supertrevliga! Men man behöver nog bil om man ska bo där. Fördelen med Santa Monica/Venice är att man kan ta sig runt till fots OCH att det på sommaren inte är lika varmt som inne i stan. OCH ligger vid havet 🙂

   • Reply Jessica 7 februari 2019 at 12:00

    Tusen tack för svar!:)

 • Reply Carolina 8 februari 2019 at 16:17

  Hej,

  Vi vill gärna veta vilka veckor som är lediga i sommar och hur mycket det kostar. Skriver min mejladress nedan.

  Vänligen,
  Carolina Överlien

 • Reply Marika Wuorio-Andersson 27 augusti 2019 at 11:08

  Hej Peppe
  Vi är 4 vuxna som har bokat flyg till LA 24.1-6.2.2020
  Hur är lägenheten ledig då och vad kostar det att hyra för den tiden?
  Vi har också planer på några dagar till Las Vegas under samma tid.
  Finns det bilder på lägenheten ?
  H Marika

 • Leave a Reply