Hästar Vänner

Vänner från Kanada

6 februari 2019

Första året vi bodde här träffade Magnus och Vidar ett kanadensiskt par, Cory och på vårt favoritcafé Primo Passo. De blev genast vänner och ett år senare när jag tagit min examen och hela min vakna tid inte gick till att plugga fick jag också lära känna dem. Ni vet hur klyschor ibland är klyschor för att de stämmer, men kanadensare HAR mer gemensamt med nordbor än amerikaner har (förutom min kompis Mike som är precis som vilken som helst skandinav).

I början av vår vänskap hängde vi mest på cafét och Cory bjöd Magnus på filmpremiärer till filmer han producerat. För ett par år sedan bjöd de oss till sitt hus på Hawaii, men vi hade inte råd med flyget dit då. Inte långt därefter visade det sig att de skulle få barn ungefär samtidigt som vi och det gjorde att vi umgicks ännu mer. Gillar dem som bara den. I dag tog vi med dem upp till stallet.

Ridtur i Topanga from peppe öhman on Vimeo.

Gott och blandat
Djuret är människans bästa vän

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Josefina 7 februari 2019 at 00:27

  Japp, kanadensare är ett helt annat folk än amerikaner! Det är finns sådant jag inte saknar från att bo i Kanada men jag saknar helt klart att ha kanadensare i min vardag.
  Och jag blir så glad att se hästar som får gå i flock och i hage stor nog att springa i. Hästar som får vara hästar helt enkelt!

  • Reply Peppe Öhman 8 februari 2019 at 08:41

   Jag med! Alltså hästarna (har ej bott i Kanada, bara hänt lite med två kanadensare). Så glad över att de blir så väl omhändertagna.

  Leave a Reply