Okategoriserade

Personlig utveckling

8 februari 2019

I skrivande stund sitter nästan alla deltagare i den första Friday Lab-kursen samlas i Stockholm. Jag har suttit här i LA och följt med Facebook-gruppen där folk i realtid rapporterat om hur de satt sig på tåg från Oslo, flyg från Helsingfors och Centraleuropa. Gruppen ska jobba med sina personliga mål hela lördagen och sen äta middag tillsammans. Det är så otroligt fint och jag önskar så att jag kunde vara med. Så bra människor!

Det är så här jag föreställer mig att Stockholm är.

Eftersom det gått så bra med labben och vi fått så många förfrågningar kommer vi alldeles strax att öppna för anmälningar till nästa Friday Lab som börjar den 26 mars med två grupper, en kl 17.30 och den andra 19.30 (svensk tid).

Grupperna består av högst 12 deltagare och förutom live föreläsningar, veckomail med övningar, videos och fördjupningsmaterial har deltagarna också en egen hemlig facebookgrupp där det ständigt pågår ett samtal.

Full transparens: Maja och jag planerar att vid sidan om Friday Lab starta ett community. Vi vet inte exakt hur det ska se ut och vad/om det ska kosta någonting. Jag tänker att det kunde vara ett ställe där det fanns föreläsningar, kurser, men också bara häng och livesessioner över Zoom. Ett kunde vara prata kreativitet och skrivande med Peppe eller hästar eller flytta utomlands eller snacka målsättningar med Maja. Har ni några spontana tankar kring detta?

v


Livet & LA community
Ett enkelt recept på guacamole

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply