Los Angeles Vänner

Husvaktar i Hollywood

10 februari 2019

Tack för alla bra frågor på inlägget under! Jag återkommer med svar imorgon. Jag ska bara samla mig och slänga ihop en tidig middag först. Vi kom precis hem från att ha firat en födelsedag och husvaktat ett par kompisars hus tillsammans med familjen Blankens.

Per, som fyllde år, hade önskat sig italienskt tema. Här är en unik bild på Cissan och Magnus som googlar fram det bästa receptet på pasta vongole.

Helt sjukt att man kan bo med den här skylten på bakgården och Los Angeles skyline på framsidan av huset.

Det var en väldigt trevlig kväll, men jag har alltid älskat morgnarna med vänner mest. När man sover under samma tak och sen staplar folk in i köket i den ordningen de vaknar, tar en kopp kaffe och småpratar medan man brer smörgåsar.

Det regnade med ett kort uppehåll före lunch. Då passade undertecknad och barnen på att ta sig ett dopp i poolen. Det var inte varmt precis, men man ångrar ju aldrig ett dopp. Tror faktiskt det var årets första. Insåg också att min baddräkt från & Other Stories är för liten för mig. Den är storlek medium och jag som vanligtvis har storlek small trodde att jag safeade när jag köpte den online ifjol. Jaja, så kan det gå. Får lov att ge bort den åt en mindre person.

Sen öste det på ordentligt med vatten från himlen, vi drack mer kaffe, småpratade, barnen lekte och till slut blev det dags för det ofrånkomliga farvälet. Vi körde hem via Hollywood Boulevard och Sunset.

Nu ska jag skicka in en pitch och sen äta middag. Hoppas att er helg varit fin.

Vänliga veckan
Vänner från Kanada

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply emzi 10 februari 2019 at 21:03

  Jaaaa mornar med vänner är det bästa! Så mysigt!

  • Reply Peppe Öhman 11 februari 2019 at 14:11

   OTROLIGT mysigt!

 • Reply Lou 12 februari 2019 at 10:15

  Vilken utsikt. ”Vaktar” man hus på riktigt för att det är godis för inbrottstjuvar eller bara för att snälla vänner lånar ut sitt lyxhus?

  • Reply Peppe Öhman 12 februari 2019 at 17:46

   Den här gången tog vi hand om hushållets djur 🙂

  Leave a Reply