Gravid Personligt

Är du full, eller?

15 februari 2019

För exakt tio år sedan friade jag till Magnus. Det var en söndag förmiddag i vår hyreslägenhet på Munkholmen. Jag var såklart otroligt nervös. Vi hade känt varandra i ett och ett halv år och varit ett officiellt par mycket mindre än så. Men när man vet så vet man. Första gången vi träffades kände jag att vi är lika. Samma skrot och korn, liksom.

På mitt frieri svarade Maggan: ”Är du full, eller?”. Nu är det ju ett väldigt kul svar, men då blev jag extremt sårad. Sen gifte vi oss på sommaren och nio månader senare föddes Vidar. Har ej ångrat mig. Ärligt talat tycker jag inte det är så viktigt med äktenskap, men jag älskade verkligen själva bröllopet. Att samla ihop sina favoritmänniskor i sommarnatten och fira kärleken.

Dagen innan just den här dagen hade jag fått veta att jag var gravid med Vidde.

Tindersvindlaren
Ensamstående morsan

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Ellen 16 februari 2019 at 01:19

  Vad fin du va i mörkt hår! När jag första gången sa att jag är kär i dig till Pär fick jag ett ”oj” tillbaka.

  • Reply Peppe Öhman 17 februari 2019 at 08:47

   Tack! Pär verkar vara lika snabb på emotionella överraskningar som Maggan.

 • Reply Lina 16 februari 2019 at 16:44

  Härligt! Jag vill också hitta riktig kärlek.

  • Reply Peppe Öhman 17 februari 2019 at 08:47

   Det kommer du att göra. Bara det bästa och riktigtaste är gott nog.

 • Reply Jennifer 19 februari 2019 at 07:43

  Åh men, så underbart inlägg 😍

  • Reply Peppe Öhman 19 februari 2019 at 08:54

   hjärta <3 <3 <3

  Leave a Reply