Los Angeles

Second hand i Los Angeles

22 februari 2019

Hörni, tack för alla svar på det här inlägget! De gjorde mig så glad! Har varit på gott humör hela dagen tack vare dem. Inspirerad av flera tänkte jag göra ett helt vanligt vardagsinlägg som utspelar sig i Studio City.

Sedan vi flyttade till LA har jag tänkt att det vore kul att åka runt och prata med folk som går till psychics. Och såklart de om kallar sig medium. De finns överallt, ibland i vanliga kvarter, andra gånger i små lådor i roliga färger längs med vägen. Psychic står alltid kursvit i lysrör. I dag åt vi lunch bredvid ett sånt.

Eftersom jag var tidig satte sig Magnus ner med mig. Vi beställde in lite os och pinot noir och pratade om hur mycket Magnus har att göra. Det var här jag beslöt mig för att lära mig klippa podd så att jag åtminstone kan klippa Mellan raderna själv.

Sen kom Cissan och Karin och Magnus lämnade oss. Jag beställde in avokadotoast. Den var mycket godare än vad bilden kanske avslöjar.

Sen gick vi vidare för att besöka en av Los Angeles bästa second hand-butiker – Wasteland. Det finns en i Santa Monica också (där köpte jag min skinnjacka), men denna var helt otrolig! Så mycket grejer. Så mycket designplagg för en spottstyver. STARK rekommendation.

Provade det ena och det andra som ni ser. Sen åkte vi hem till Cissan och hängde vid poolen en stund. Det är sannerligen inte poolväder, men så länge solen sken var det skönt att sitta utomhus.

En stund senare anlände Magnus, Vidar och Majlis och Cissans drog iväg med Per medan vi stannade kvar för att barnvakta. Nu blir det film och pizza.

Second hand versus Monster Truck
Nybörjarmisstag i LA

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anna 23 februari 2019 at 06:19

  Intressant med medium! Men kan tycka det är lite trist när de framstår, eller framställer sig själva, som mindre seriösa då det finns många som är duktiga på det de gör… Svårt kanske att veta på förhand förstås. Har du tänkt besöka fler?

  • Reply Peppe Öhman 23 februari 2019 at 08:55

   Fick precis en inbjudan till en sammankomst med ett medium, men vet inte om jag kan gå 🙂

 • Reply Second hand versus Monster Truck - Livet & LA 26 februari 2019 at 11:21

  […] är folk säljer direkt till varandra). Poshmark och The real Real. Ja och såklart alla butiker. Wasteland på Ventura var otroligt bra. Det är ju lite dyrare (men fortfarande otroligt mycket […]

 • Leave a Reply