Los Angeles

Koreatown i Los Angeles

4 mars 2019

En del av Los Angeles som många turister missar är Koreatown. Det är som att köra in i en liten koreansk stad. De flesta reklamskyltarna är på koreanska och det är fullt av koreanska spas, kyrkor, malls och restauranger. Jag älskar speciellt mycket att gå koreanskt spa. Bara ligga i pooler av olika temperatur, kila in i en bastu och snickesnacka med en vän.

Igår blev det inget spa, men nog koreansk bbq. Inte optimalt för en vegetarian, men gillar man kimchi och olika koreanska sallader och picklade grönsaker så blir man mätt. Vidde, som ju talar bred engelska, snackade om att en del av köttet var ”tuggigt”. Det är ju ett väldigt beskrivande ord. Insåg senare att han direktöversatt det från ”chewy

Rutschkana från LA:s högsta skyskrapa
En förmiddag i Manhattan Beach

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply