Samarbete

Rabattkod till Nextory

6 mars 2019

I samarbete med Nextory

Inatt lyssnade jag på Fredrik Backmans ”Björnstad” på Nextory. Jag vet inte varför jag dragit mig från att lyssna på den. Jag älskade ju Backmans blogg på Café när det begav sig (visst var det Café?), men fattad inte storheten med ”En man som heter Ove”. Eller så var det bara all hajp kring den. Folk (=män) som läste en bok vartannat år skulle plötsligt vara bokrecensenter och tipsa om läsning. Kul att folk (=män) läser, men jag blev ändå less.

JAJA, det jag skulle säga var att jag tycker så mycket om Björnstad. Den är skriven med en sån ömhet för småstaden och för barnen, de lyckade och de mindre lyckade. Jag hade aldrig trott att jag skulle tycka att beskrivningar av ishockey var vackra. Nu ska den dessutom bli tv-serie på HBO Nordic. Ja och så sa Karin att hennes man Peter ÄLSKADE den.

När jag berättade att jag lyssnar på den sa Magnus, otippat nog, att han lyssnar på Michelle Obamas ”Min historia”. Först blev jag förvånad, sen insåg jag vilken tid på året det är. Varje år i mars och lite till jobbar Magnus med Hollywoodfruar och är tvungen att köra omkring i Los Angeles. Då plöjer han igenom ca en ljudbok i veckan (han lyssnar på dubbel hastighet). Här har jag listat några böcker jag vill rekommendera.

Mitt samarbete med ljudbokstjänsten Nextory fortsätter och med koden Peppe (Finland och JA det finns massor av böcker på svenska där) och PeppeSE (Sverige) får ni en hel månad av gratis lyssning. För varje person som signar upp får jag en liten summa så det är ett sätt att stöda bloggen (tipsa gärna era vänner och föräldrar!).

Det är alltså helt gratis att signa upp och passar inte det här formatet kan du säga upp dig efter en månad.

Bloggsamarbeten och köpstopp

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Jennifer 7 mars 2019 at 06:08

  Älskar bilden! Och älskade Björnstad så är så pepp på serien (de har filmat lite uppe i Gällivare där jag kommer ifrån också tydligen, så kul!)

  Jag lyssnar just nu på en lite märklig bok som heter Hausfrau, vet inte riktigt vad jag tycker om den. Den är ganska ångestfylld.

  • Reply Peppe Öhman 7 mars 2019 at 18:38

   TACK! Så coolt att Björnstad filmas i dina gamla hoods. Ska tänka på det när jag ser serien. (har läst Hausfrau! minns att vi talade om den i Mellan raderna, men minns tyvärr inte vad jag tyckte om den)

 • Reply Jeanette 7 mars 2019 at 12:49

  Hej! Vet du om det är något knas med kampanjkoden på Nextory? Har testat att fylla i den på alla möjliga sätt, inklusive exakt så som det står i inlägget, men får meddelande om att koden inte är giltig.

  • Reply Peppe Öhman 7 mars 2019 at 16:14

   Kollar genast upp det! Så ledsen för strulet 🙁

   • Reply Peppe Öhman 8 mars 2019 at 07:33

    Kollade med Nextory och de sade att koden borde funka. Kan det vara att det är en e-postadress du redan registrerat? prova med en annan! Hör av dig om det fortfarande inte funkar. kram

    • Reply Jeanette Granström 8 mars 2019 at 11:00

     Aha, det fungerade mycket bättre med en annan mailadress, har nog registrerat ett abonnemang hos dem tidigare. Det var ju jag som strulade och inte du 🙂 Tack för hjälpen, kram och ha en fin helg!

  Leave a Reply