Okategoriserade

Tid och struktur

6 mars 2019

Imorgon drar vi ett nytt testlab med temat Tid och struktur. Där pratar vi om hur man kan strukturera upp sin tid, fundera på målsättning och identifiera problem med tiden. Detta görs online i ett webinar. Du hörs och syns så mycket/lite du vill. Oftast pratar fler än bara Marianne och jag, men senast skötte deltagarna all kommunikation över chatten och det funkade lika bra. Vi kör igång 18.30 svensk tid och webinaret tar ca 45 minuter.

Det är meningen att det hör testlabbet ska ge en försmak av Friday Lab är. Nästa Friday Lab drar igång den 26 mars. Det är vårens sista två kurser och alla som deltar har chans att delta i höstens retreat på två dagar i Helsingfors. Tanken är ju att de tre månader som man investerar i sig själv bara är grundarbetet. Retreaten är en fortsättning och en chans att se över hur det gått med målsättningen, strukturen och välmåendet.

Här anmäler du dig till testlabbetJag lovar att det är kul, inte alls läskigt och sannolikt också nyttigt.

Fördelar med att vara endabarn
Walk like a badass

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mirjam 6 mars 2019 at 11:34

    Har anmält mig! Insåg dock nu efteråt att de frågor jag ställde kanske inte direkt knyter an till tid och struktur, men hoppas det är ok ändå. Annars får ni ignorera de frågorna, haha.

    • Reply Peppe Öhman 6 mars 2019 at 12:33

      Vad roligt! Då ses vi imorgon. Och alla frågor är välkomna 🙂

    Leave a Reply