Los Angeles Vänner

Lunch på stranden

11 mars 2019

Okej, här kommer ett otroligt vardagligt inlägg. I torsdags tog jag en promenad söderut tillsammans med Larisza och hennes kille Ville (rim!). De skulle ta sig hela vägen till Venice, medan jag skulle äta lunch med Cissan nånstans halvvägs. Ursprungligen var det meningen att ungdomarna skulle ta med Majlis, men när hon somnade i vagnen släppte jag dem fria och lät Majsan hänga med på lunchen.

Vi satte oss ner vi Perrys (alla caféer nere längs med strandpromenaden är Perry’s) och beställde in varsin vegetariska macka. Sen småpratade vi medan Cissans hundar (okej Mona) skällde på fåglarna och Majlis slaggade i vagnen. Tycker så otroligt mycket om Cissan. Känner mig så lyckligt lottad som får vara på den här platsen omgiven av människor jag gillar.

Det har varit ovanligt kallt och regnigt i LA den här vintern, men nu börjar luften bli varm igen. Jag inser verkligen längtat efter varma dagar. När det är kallt ute är det nämligen kallt inne också. Husen är är inte byggda enligt vinterklimat. Vill ha bara ben och armar.

Sen måste Cissan åka österut och jag skulle träffa Magnus som för en gångs skulle slutade lite tidigare. Majlis vaknade och hann lyckligtvis leka lite med hundarna innan vi skiljdes åt. Ingen älskar djur som Majlis.

Det var en vanlig, men också mycket fin torsdag. När vi promenerade mot Vidars skola såg vi dessutom två ridande poliser som skrev ut böter åt en person i en bil.

Födelsedag i Temecula
Rutschkana från LA:s högsta skyskrapa

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply