Resa Vänner

Födelsedag i Temecula

16 mars 2019

Hej från eder bloggare. Det händer ej ofta, men i dag är jag bakis. Cissan fyller 40 och vi har samlats i ett stort hus nere i Temecula. Jag tror att vi är nio vuxna, tre hundar och så många barn att jag inte vågar räkna.

En dag utan mycket trafik tar det två timmar att köra ner hit. Igår tog det fem timmar. Vi underhöll oss med att lyssna (och sjunga med i) hiphop från 90-talet och belönades stort när vi kom allt närmare. Eftersom det regnat så mycket var hela öknen full av blommor. Plus miljoner fjärilar som migrerar från Mexiko till Oregon.

I området finns också små vingårdar och massor av hästar. Ja ni fattar att det är bra. Barnen badade. Vi väntade in de sista gästerna och åt middag vid tio. Jag höll ett tal och sen satt vi uppe och talade så länge vi orkade.

Nu ska jag stiga upp, borsta tänderna och gå in i köket, ta en kopp kaffe och vänta på att andra yrvakna och gulliga gäster droppar in. Det är kanske min favoritstund på dagen när jag reser med vänner.

Två timmar från LA
Lunch på stranden

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply