Hästar

Slutar räkna följare

18 mars 2019

Efter att Maja coachade mig i våras och vi drog igång Friday Lab har jag funderat på vad som får mig att må bra och vad som inte gör det. Det är ingenting nytt, men skillnaden mellan före och efter coachingen och Friday Lab är att jag aktivt identifierar stunder och vanor som jag mår bra av. Förr har det känts självcentrerat att tänka så mycket på sig själv, men nu inser jag att det egentligen bara handlar om att bli bättre på att förstå sig själv.

Det är flera år sedan jag slutade mäta hur långt och fort jag springer. Jag märkte att det slutade vara kul och skönt att springa då jag hela tiden i bakhuvudet ville vara vara snabbare och uthålligare än gången innan. orka tävla mot sig själv hela tiden. På sistone har jag också slutat kolla hur många följare jag har på Instagram och Twitter. För att inte tala om att följa Analytics på den här bloggen.

Rent strategiskt skulle det säkert vara smart att analysera vilka inlägg som ger mest spridning och kommentarer, men det gör också bloggandet tråkigare. Jag vill inte att det här ska vara en plattform där jag efter långa analyser skriver det som jag tror att folk vill läsa. Jag bloggar mycket hellre efter känsla.

Ja och det där med att identifiera vad jag mår bra av var inte speciellt svårt: Åka bort med vänner, solen och naturen, prata med Magnus, gulla med barnen, läsa och såklart hästar. Men ni då, vad slutar ni med och vad mår ni bra av? Rekommenderar att skriva ner det, både för er själva och såklart gärna här i kommentarsfältet. <3 Och sen verkligen göra mer av det.

M

Två timmar från LA

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply