Vänner

Var din egen bästa vän

25 mars 2019

Efter en incident i skolan mailade Vidde sin lärare, som han gillar väldigt mycket, och bad om ursäkt för att han varit stökig. Läraren svarade genast mycket fint och uppmuntrande och skrev bland annat: Var din egen bästa vän. Jag tycker det var klokt och bra. Att vara sin egen bästa vän.

Det handlar inte om att vara ego eller självcentrerad, men om att tala till sig själv som man talar till en bästis. Att vara klok och uppmuntrande och säga snälla saker. Att tro på sig själv och uppmuntra sig att göra de bästa valen. Ska själv försöka komma ihåg det.

Två timmar från LA

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Louise 26 mars 2019 at 08:03

  Så fint! Och bra!

  • Reply Peppe Öhman 26 mars 2019 at 16:41

   Ska försöka komma ihåg att säga det till mig själv ibland.

 • Reply Koko 27 mars 2019 at 06:25

  Och en så otroligt fin bild.

  • Reply Peppe Öhman 27 mars 2019 at 08:48

   Tack! Tycker mycket om den.

  Leave a Reply